Autobusos gratuïts portaran aquest dissabte 5 de novembre als aficionats i aficionades de l’Ontinyent CF al camp d’Aielo “Juan Bataller”, per presenciar el partit que jugarà l’Ontinyent com a local per les obres del canvi de gespa artificial que estan portant-se a terme en l’Estadi El Clariano. Amb aquests autobusos, cedits gratuïtament per l’empresa Autobuses Navarro, i que cobrirà repetidament el trajecte entre el camp del Clariano i el camp Juan Bataller de 15:00 a 15:30 hores, l’Ajuntament d’Ontinyent pretén facilitar la presència d’aficionats ontinyentins al camp d’Aielo i evitar acumulacions de vehicles, així com facilitar l’accés a tots els aficionats a aquest partit de lliga, el primer dels que es jugaran com a local.

Després del partit, els mateixos autobusos faran els viatges de tornada cap al camp del Clariano. A les 17:45 hores començaran a fer-se viatges fins les 18:15 hores. L’afició ontinyentina podrà fer ús sense costos i així poder mobilitzar-se per a què el Juan Bataller siga el xicotet “El Clariano”. No caldrà apuntar-se, l’autobús estarà a l’Estadi El Clariano i anirà eixint quan el bus estiga ple.

El club ha volgut agrair al consistori les gestions realitzades i a l’empresa Autobuses Navarro la seua proposta de cedir gratuïtament el mitjà de transport.

Font: Ontinyent C.F.