23/07/2024 - 10:39
Més

  Augmenta el suport econòmic a les Escoles Esportives Municipals per fer front als efectes de la pandèmia

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha augmentat el suport econòmic a les Escoles Esportives Municipals per fer front als efectes de la pandèmia. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, ha destacat la importància d’estar al costat dels clubs “en un moment al qual han de fer esforços per mantenir i adaptar la seua oferta a la crisi de la Covid-19. Pensem que l’esport, com a font de salut física i mental, és part de la solució a la situació que estem vivint. Els clubs estan treballant molt per seguir endavant amb els protocols i mesures de seguretat que es requereixen, i esta revisió dels contractes de les escoles esportives era necessària per assegurar la seua pervivència”, manifestava.

  Així, l’Ajuntament ha pujat un 16% el canon mensual que paga a cadascuna de les 16 escoles esportives, que passa de 150 a 175 euros per escola i mes, quantitat que s’afegeix a la xifra que es paga per cada xiquet o xiqueta inscrit, una quantitat que ja va estar revisada a l’alça en la passada legislatura amb un augment del 20%. Kung-Fu, triatló, judo, atletisme, volei, tir amb arc, ciclisme, natació, pilota, gimnàstica rítmica, tennis, tennis taula, escacs o handbol són algunes de les activitats que es porten a terme en col·laboració amb els clubs esportius locals. El regidor d’Esports també ha fet públic que el Consell Municipal d’Esports ha decidit suspendre la gala de l’esport i el Dia de la Bici, activitats que seran subtituides per altres que es donaran a coneixer pròximament.

  Millores a l’espai de tir amb arc del poliesportiu

  Per altra banda, Óscar Borrell ha visitat les obres que estan executant-se a l’espai de tir amb arc del poliesportiu municipal, ubicat al frontó vell. La intervenció, pressupostada en prop de 20.000 euros, s’inclou al Pla d’Obres i Serveis “Tornem Junts”, posat en marxa pel govern d’Ontinyent per donar suport a les empreses locals al temps que es milloren diferents espais públics. En aquest cas, l’actuació està sent executada per l’empresa Andrés Garcia.

  Borrell explicava que es tracta d’una reparació integral en una zona del poliesportiu on des de la dècada dels 70 no s’havia intervingut a gran escala, amb una intervenció que eliminarà la pintura i els badalls al mur, que serà repintat, així com eliminació d’òxid a la xarxa metàl·lica, millora d’un dels pilars i creació d’una rampa que permetrà l’accés a persones amb diversitat funcional i també facilitarà l’accés de vehicles per a futurs treballs de manteniment.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -