23/07/2024 - 11:35
Més

  Atletes discapacitats de 27 centres participen en la V Volta a Peu d’Ontinyent

  Altres notícies

  Més de 600 persones participaven hui a Ontinyent en la Volta a Peu per a Discapacitats Intel·lectuals organitzada pel Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” i la Coordinadora de Centres Ocupacionals COPAVA. La prova es va iniciar en 2012 amb motiu del XXV aniversari del centre i que, després de la bona acollida registrada, s’ha instaurat al calendari anual d’activitats del centre. Entre els participants hi havia tant familiars i usuaris del Centre Ocupacional d’Ontinyent com d’un total de 27 centres de discapacitats intel·lectuals de la província, entre els quals hi havia 4 d’Ontinyent: el Col·legi d’Educació Especial “Vall Blanca”, el Centre de Dia per a Discapacitats Intel·lectuals, el usuaris del Trevol i els del propi centre “José Antonio Bodoque”.

  La volta a peu comptava amb dues proves, una curta per a persones amb mobilitat reduïda i que necessitaven l’ajuda d’una altra persona o d’un carro, i una altra més llarga per a persones que podien desplaçar-se a soles. A l’acte de lliurament de premis acudien els regidors Sayo Gandía, Óscar Borrell, Matilde Francés i Mercedes Pastor. Des de l’organització s’ha agraït la participació dels centres, voluntariat, familiars, Protecció Civil, treballadors municipals i de l’alumnat de cinqué i sisé de primària del Col·legi Sant Josep que han acudit a animar als participants.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -