21/07/2024 - 0:05
Més

  Aquest dissabte es celebrarà la 1ª Volta a Peu Urbana

  Altres notícies

  Ontinyent es prepara per acollir als mes de 600 participants que es preveu que participen en la seua I Volta a Peu urbana, inclosa al VIII Circuit de Carreres Populars de La Vall d’Albaida que coordina la Mancomunitat de Municipis. La competició, organitzada per la regidoria d’Esports i el Club Atletisme Ontinyent, inclourà un total de 7 distàncies de 150 a 8.500 metres per a un total de 12 categories d’edat, de “Superpeques” a “Veterans D”.

  Segons explicava el regidor d’Esports, Óscar Borrell, “com a capital de la comarca que som, volem que aquesta siga una prova de referència en el circuit comarcal, un extrem que sols podem aconseguir comptant amb la col·laboració dels voluntaris, serveis de seguretat i sanitaris i totes aquelles persones que van a implicar-se en l’organització, a les que donem les gràcies”, manifestava.

  Des del Club Atletisme Ontinyent, Vicent Rebenaque explicava que el circuit de la prova reina tindrà eixida i meta junt a l’esplanada del Centre Comercial El Teler, transcorrent per espais com el Trinquet de Gomis, el Pont Vell, la Cantereria, Plaça de Baix, carrer de les Roses, Plaça de la Trinitat, Sant pere, Plaça de Sant Roc, carrer de les Monges Carmelites, Rafael Sanchis Seguí, perllongació de l’avinguda del Llombo, Jaume I el Conqueridor, Avinguda del Llombo, Plaça de la Coronació, Sant Jaume, Tomás Valls, Alcalde Paco Montés, Dos de Maig, Martínez Valls i Pintor Segrelles fins tornar al Centre Comercial.

  Les categories inferiors tindran diferents distàncies en les que es competirà des de les 18:30 hores, sent l’hora de començament de la carrera absoluta a les 19:30 hores. Es comptarà amb detalls d’obsequi per als participants i trofeus per als 3 primers classificats masculí i femení de cada categoria d’edat, podent ampliar-se la informació a la web www.mancovall.com

  Óscar Borrell afegia que la Volta a Peu suposa a més “la continuïtat en el mes de juny de la línia en la que venim treballant per organitzar almenys una prova esportiva al mes a la ciutat, en un any al que vam acollir un cross i les finals de raspall en gener; un trail i el provincial de gimnàstica en febrer; el duatló i el torneig de la FEBO en març; el 10k i les competicions del motoclub en abril; i el street tennis i la gimnastrada en maig”. A totes estes activitats se sumaran a les properes setmanes el campionat d’Espanya de Jiu Jitsu, les 24 hores o una prova de la Iberian Race: “Ontinyent és una ciutat esportiva i anem a seguir treballant per potenciar tot allò de positiu que ens pot aportar l’esport com a ciutat i com a ciutadans”, concloïa el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -