11/12/2023 - 9:33
Més

  80 xiquets participen a Escola de Nadal a la piscina coberta

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa la segona edició de l’Escola de Nadal a la piscina coberta, per la qual xiquets i xiquetes de 4 a 15 anys participen estos dies d’una programació que inclou natació, esports, tallers i manualitats.

  El regidor d’esports i educació, Óscar Borrell, que visitava ahir l’activitat, destacava que l’interès d’una iniciativa educativa i esportiva “que permet als xiquets i xiquetes educar-se i aprendre coses jugant, al temps que s’afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar de manera assequible per a les famílies. A l’igual que en juliol tenim una escola estival conveniada amb el Consell Local de la Joventut, posar en marxa una escola de Nadal era un dels punts que portàvem al programa i que a través de la piscina coberta hem posat en marxa en bons resultats”, assenyalava.

  Així, amb un preu de només 10 euros, 80 xiquets i xiquetes participen des del 27 de desembre i fins al 4 de gener d’activitats com ara fitness kids, manualitats, tallers de cuina, natació o jocs d’habilitats. El coordinador de l’escola d’hivern a la piscina coberta, Juanmi Calatayud, puntualitzava que “totes les activitats es plantegen des d’una vessant lúdica, formativa, i sempre adequada per a les edats dels i les participants”.

  Óscar Borrell posava de relleu la tasca pedagògica d’una Escola de Nadal “de qualitat i que es desenvolupa en unes bones instal·lacions, on es combinen l’esport, l’oci i la diversió”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -