29/01/2023 - 7:25
Més
  IniciEducació400 alumnes de primària participen a l’activitat “Esport i Escola”

  400 alumnes de primària participen a l’activitat “Esport i Escola”

  400 escolars de quart de primària han participat al llarg de l’última setmana a l’activitat “Esport i Escola”, impulsada per la regidoria d’Esports per afavorir l’inici dels escolars en la pràctica esportiva.

  El regidor de l’àrea, Óscar Borrell, destacava la importància de fomentar l’esport de base, “un moment clau perquè els xiquets i xiquetes agafen hàbits saludables. Amb esta iniciativa els presentem el ventall de possibilitats que tenen a les escoles esportives municipals de la ciutat per traure’ls del sedentarisme, i aprofitem per sumar més xiquetes als clubs esportius, dins la línia d’impuls a l’esport femení que venim seguint als últims anys”, assenyalava.

  L’activitat es desenvolupava en dues fases, una primera amb sessions explicatives en cada centre educatiu, amb la participació de dos graduats universitaris en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. A les mateixes es donava als i les escolars la possibilitat d’acudir a un dia de prova a qualsevol de les escoles esportives, que oferien una setmana de “portes obertes” a les seues activitats al poliesportiu municipal. Gràcies a la iniciativa més de 15 xiquets i xiquetes han confirmat ja la seua incorporació a diverses de les escoles esportives municipals.

  Óscar Borrell agraïa la col·laboració de totes les persones, clubs i escoles implicades en una activitat “que combina esport i educació, dues matèries en les que com sempre diem qualsevol inversió es inversió i no despesa, perquè ens ajuden a millorar el futur de les persones i de la nostra societat”, concloïa.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit