300 alumnes gaudeixen del bàsquet amb el Club Martínez Valls

0

El Club Martínez Valls Bàsquet d’Ontinyent ha participat aquestes setmanes al programa “Escola i Esport” impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent. Al voltant de 300 escolars de 1r a 4t de Primària dels centres educatius de la ciutat gaudien de diverses activitats relacionades amb el bàsquet al Poliesportiu Municipal.

D’aquesta manera, jugadors dels equips sènior del club explicaven a l’alumnat participant les nocions bàsiques del bàsquet i dirigien activitats amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva des de l’inici de l’Educació Primària. Aquesta és la tercera edició d’“Escola i Esport”, un programa educatiu i esportiu amb el qual el consistori té com a objectiu afavorir que les xiquetes i els xiquets de la ciutat s’introduïsquen al món de l’esport donant-los a conéixer els beneficis d’aquest i el treball dels clubs de la ciutat.

D’altra banda, els entrenadors i entrenadores del Club Martínez Valls han estat participant aquesta setmana en una xerrada impartida pel director tècnic i entrenador de l’ESET ONTINET, Nico Sánchez. Des de l’inici de la temporada, mensualment s’han estat duent a terme xerrades tècniques per a millorar la formació dels entrenadors i dotar-los de ferramentes i recursos per a continuar desenvolupant el seu treball amb els equips del club. En aquesta ocasió la sessió va estar dedicada a la tècnica individual.

L’ESET ONTINET lluitarà pel primer lloc

L’ESET ONTINET guanyava aquest mateix dimecres al CLUB BÀSQUET SUECA HEURA, en la capital de la Rivera Baixa, per 71-88 en un partit ajornat el passat cap de setmana. L’entrenador destacava que al primer quart arribaven amb el marcador en la seua contra, però al segon quart han reaccionat, “ha sigut un partit amb un equip rival molt guerrer, en el qual a voltes ens ha costat molt trobar cistella, i ens ho han posat molt difícil”.Diumenge, l’ESET ONTINET jugarà a partir de les 18:30 hores al Pavelló d’Ontinyent contra el PC BOX INNOVA MUTXAMEL, equip que es troba segon a la classificació i amb qui hauran de lluitar per mantenir el primer lloc.