20/05/2024 - 5:03
Més

  168 discapacitats intel•lectuals participen en un encontre d’atletisme a Ontinyent

  Altres notícies

  El Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” coordina una activitat que reivindica la normalització i integració de la discapacitat psíquica

  168 atletes amb discapacitat psíquica, procedents de 17 centres ocupacionals de la Comunitat Valenciana han participat hui a Ontinyent en la III Trobada d’Atletisme 2012-2013 de COPAVA, la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat discapacitats atletisme-1Valenciana. L’activitat, coordinada pel Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” d’Ontinyent, tenia lloc al Poliesportiu Municipal de la ciutat, on es donaven cita entre les 11:30 i les 14:30 hores més de 300 persones, entre participants, acompanyants i organització.

  El lliurament de medalles comptava amb la presència dels regidors Rebeca Torró, Manuel Cuesta, Pepe Pla, Manuel Ruiz i Filiberto Tortosa, i el director territorial de Benestar Social de la Província de València, Fernando Pérez. Tots ells coincidien a destacar la importància d’activitats com aquesta per aconseguir la normalització i integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual, així com per demostrar a la societat “que ells i elles també poden gaudir de l’esport amb el mateix entusiasme que qualsevol altra persona “. En total han tingut lloc 12 proves oficials i 14 adaptades, competicions com curses de distància, en cadira de rodes manual, elèctrica, salt de longitud sense carrera, llançament de pes, de softball o relleus. La jornada finalitzava amb un dinar de germanor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -