13/07/2024 - 11:39
Més

  150 ciclistes d’elit femenines de tot Espanya participen a Ontinyent en la II Volta a València Fèmines

  Altres notícies

  El ciclisme femení d’èlit a Espanya ha tingut una cita destacada aquest 21 de juliol a Ontinyent, on ha tingut lloc la 2ª etapa de la II Volta Ciclista a la província de València Fèmines “Trofeu Diputació de València”, que ha reunit 20 equips i 150 destacades ciclistes femenines de tota Espanya. El regidor d’esports, Óscar Borrell, afirma que “tindre una prova d’aquest nivell a Ontinyent és molt atractiu i positiu per a la nostra localitat, ja que van a vindre més de 100 corredores fèmines de tota Espanya a competir ací”.

  Aquesta competició, dividida en 3 etapes(València-Alzira; Ontinyent-Ontinyent y Moncada-Moncada), s’ha iniciat a les 16:00 hores i ha tingut un recorregut que, segons explicava el president del Club Ciclista Ontinyent, Juan Salmerón, “ha transcorregut per la coneguda com a “Volta a Sandon” d’uns 14 km, en cinc voltes amb eixida i meta en la Plaça de la Concepció”. En total, prop de 70 quilòmetres amb un port de 3ª categoria i diversos passos per línia de meta, la qual cosa ha permés al públic gaudir del pas de les corredores en diverses ocasions.

  A més de la categoria d’Èlit, s’ha comptat amb les modalitats sub-23 i júniors. En quant als equips, han estat presents Lointek, Frigorífics Costa Brava, Sopela-Ugeraga, Bioracer-Helmet, Hyundai Koryo Car, Catema.cat, Riomiera Cantàbria Deporte, UC Fuenlabrada, Corvi-Totnet Terrassa i diverses ciclistes que han competit de forma individual, amb presència de dues corredores argentines.

  Per altra banda, coincidint amb l’etapa de la Volta Ciclista la regidoria de dona i igualtat ha disposat d’un “Punt Violeta” a la Plaça de la Concepció, dins la campanya “Respecta’m, sense un sí és un no” contra la violència de gènere. Óscar Borrell agraeix la implicació de la Federació de Ciclisme, el Club Ciclista Ontinyent i la Diputació de València amb una acció “que fomenta la igualtat d’oportunitats a través del ciclisme”, remarcava.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -