12/06/2024 - 21:02
Més

  Represa de les obres del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent amb nous terminis d’execució

  Altres notícies

  Les obres de reforma del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent, que es van paralitzar després de la renúncia de l’empresa adjudicatària VAINSA, han estat novament posades en marxa. Aquest dimecres, l’alcalde Jorge Rodríguez, acompanyat pels regidors Óscar Borrell (Territori), Ferran Gandia (Educació), Jordi Vallés (Serveis Municipals), el director del col·legi Rafa Alonso, tècnics municipals, l’arquitecte director del projecte i representants de la nova empresa adjudicatària (ATG Desarrollos de Canals), ha visitat el centre per supervisar l’estat de les obres.

  Jorge Rodríguez ha recordat que l’Ajuntament ha treballat per resoldre una situació complexa, evitant la resolució del contracte inicial i aconseguint la seua assumpció per part de la nova empresa. Això permetrà agilitzar els terminis d’execució en quasi un any respecte a la previsió inicial. L’alcalde ha explicat que les obres estan ja al voltant del 40% d’execució, amb un milió d’euros ja invertit, però encara queden dos milions per executar. A més, al ple de desembre, l’Ajuntament va aprovar un modificat de l’obra per un import addicional de 600.000 euros.

  El gerent d’ATG Desarrollos, Pepe Tormo, ha anunciat que es comptarà amb entre 30 i 50 operaris treballant diàriament per intentar reduir els terminis d’execució, previstos inicialment fins a març de 2025. L’arquitecte director del projecte, Helios Gisbert, ha detallat les actuacions que inclouen l’ampliació de l’edifici d’Infantil per a aconseguir dues aules més, el canvi de la instal·lació elèctrica, la renovació de la calefacció i l’aire, i l’ampliació de la zona de jocs exteriors.

  A la zona d’Educació Primària es realitzarà un canvi en la distribució d’espais, incloent aules especials d’informàtica i música, i la zona d’administració, a més de renovar la instal·lació elèctrica i les finestres. També es construirà un edifici de nova planta per a un gimnàs, permetent la realització d’activitats d’educació física independentment de les condicions meteorològiques. El director del col·legi, Rafa Alonso, ha valorat positivament la represa de les obres, afirmant que comprovar que està tot reconduït aporta tranquil·litat i demostra la voluntat de totes les parts implicades de finalitzar les obres el més aviat possible.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -