13/07/2024 - 11:27
Més

  Publicats els llistats provisionals de les Beques per al curs 2012/2013 a Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent, mitjançant la Regidoria de Benestar Social, ha fet públic el llistat provisional de les ajudes per a Escoles Infantils, Llibres i Menjadors Escolars del curs 2012/2013.

  El Regidor de Serveis Socials, Manuel Ruiz, ha assenyalat que “es va fer un pressupost de 120.000 euros per a totes les beques escolars i ja s’ha fet la primera baremació”. Les llistes provisionals de les ajudes es poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Ontinyent, en el següent enllaç

  El regidor de Serveis Socials, a més, ha volgut destacar que a banda del llistat provisional “també es poden trobar, a la pàgina web de l’Ajuntament les actes de la junta de baremació, per a que la gent puga al·legar en cas d’errada”, en aquest sentit, els sol·licitants poden presentar les al·legacions que creguen oportunes en el termini establert, del dissabte 4 fins el dijous 16 d’agost, tots dos inclusius. Una vegada la Regidoria de Benestar Social tinga les al·legacions presentades, les estudiarà i presentarà el llistat d’ajudes definitiu.

  Manuel Ruiz ha explicat que “una vegada estiga la llista consolidada,  la Junta de Govern l’aprovarà i es donaran les ajudes pertinents”. El llistat d’ajudes definitiu eixirà a principis de setembre, la data serà transmesa més endavant.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -