21/04/2024 - 16:21
Més

  Ontinyent modifica l’ordenança de beques municipals per fer-les compatibles amb les de la Conselleria d’Educació

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’ Ontinyent ha procedit a la modificació en l’ordenança municipal de beques de llibres escolars, de menjador escolar i d’escoletes infantils, per tal de fer-les compatibles amb les beques que oferta la Conselleria d’Educació. La subsidiarietat de les beques municipals, s’observa en el fet que fins que la Conselleria d’Educació no trau la seua ordre d’ajudes, l’Ajuntament d’Ontinyent no pot traure les seues pròpies ajudes de beques municipals que tenen un caire més social i donen cobertura a aquells menors que compleixen els requisits de la convocatòria que no han estat coberts per la Conselleria.

  Per tal de millorar el procés i les bases que regeixen aquestes ajudes escolars (beques de llibres, menjadors escolars i escoletes infantils) i a proposta de la Regidoria de Política Social i dels tècnics del Departament de Serveis Socials, el plenari municipal va aprovar a la seua última sessió retardar la convocatòria d’estes beques. D’aquesta manera, les persones que vullguen optar a estes beques, hauran de dur la documentació adient presentant-la per registre d’entrada a l’Ajuntament d’ Ontinyent. Una de les novetats que incorporarà el procés enguany és el fet que per a la baremació econòmica de les ajudes es demanarà la declaració de la renda més recent, és a dir, la de l’any immediatament anterior (abans es sol·licitava informació econòmica corresponent als dos anys anteriors).

  El fet que l’Ajuntament d’ Ontinyent canvie la data de presentació de sol·licituds ajustant-se al període en què Conselleria ja haja tret les seues beques, ocasionarà un menor nombre de persones sol·licitants de les beques d’emergència que concedeix l’Ajuntament d’ Ontinyent, comptant amb un major termini de temps de presentació de sol·licituds davant el consistori. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’ Ontinyent millora el procés de convocatòria i presentació per tal de facilitar el procediment a la ciutadania, i a més manté la cobertura i la partida pressupostària destinada a beques, mantenint la cobertura social en àmbits on d’altres administracions apliquen retallades.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -