valencia turisme fitur

Ontinyent exposa el seu model de Ciutat Educadora en una jornada del CEFIRE a València

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria d’Educació ha participat en les jornades “La ciutat com a espai educatiu” organitzades pel Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (CEFIRE) de la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament de València. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, participava en la taula redona que comptava amb les intervencions de personal de les mateixes àrees de les ciutats de Quart de Poblet i València.

Durant la seua intervenció, Borrell va destacar totes les accions, polítiques i actuacions que Ontinyent organitza perquè “entenem que ser una Ciutat Educadora és obrir-se a un concepte d’educació que va més enllà de l’escola, que implica les entitats ciutadanes en un mateix objectiu i que compta amb la participació dels ciutadans per aconseguir la corresponsabilitat” i incidia que “treballem perquè els principis d’educar en la diversitat, participació ciutadana, fomentar la cohesió social i educar en valors que formen part de la Carta de la Xarxa de Ciutats Educadores, de la qual Ontinyent és membre, són fonamentals per a les ciutats del futur”, manifestava.

Borrell va destacar l’organització de les activitats al voltant del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, així com diverses accions que compten amb la col·laboració dels centres educatius “perquè, al fi i al cap, són ells els que interactuen amb els xiquets i xiquetes i poden conèixer molt més les seues inquietuds”, explicava. Després de la intervenció del regidor, l’auditori mostrava el seu interès en diverses de les qüestions plantejades, i especialment en el Consell Educatiu de Ciutat.

La jornada, que continuarà aquest dijous 4 de juliol, ha estat inaugurada per la Secretària General de “Educating Cities”, Marina Canals. La segon jornada comptarà amb dos ponències de l’Ajuntament de Lleida i de Rivas Vaciasmadrid on aquestos exposaran les seues experiències del seu model educatiu. L’encontre també inclou l’exposició d’uns projectes educatius a càrrec de diversos centres educatius.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El sistema de calefacció intel·ligent del CEIP La Solana també a l’IES Pou Car

L’Ajuntament aprova el projecte d’execució de les obres incloses al Pla Edificant per un import de 220.000 euros