22/05/2024 - 7:12
Més

  Ontinyent exposa el seu model de Ciutat Educadora en una jornada del CEFIRE a València

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria d’Educació ha participat en les jornades “La ciutat com a espai educatiu” organitzades pel Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (CEFIRE) de la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament de València. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, participava en la taula redona que comptava amb les intervencions de personal de les mateixes àrees de les ciutats de Quart de Poblet i València.

  Durant la seua intervenció, Borrell va destacar totes les accions, polítiques i actuacions que Ontinyent organitza perquè “entenem que ser una Ciutat Educadora és obrir-se a un concepte d’educació que va més enllà de l’escola, que implica les entitats ciutadanes en un mateix objectiu i que compta amb la participació dels ciutadans per aconseguir la corresponsabilitat” i incidia que “treballem perquè els principis d’educar en la diversitat, participació ciutadana, fomentar la cohesió social i educar en valors que formen part de la Carta de la Xarxa de Ciutats Educadores, de la qual Ontinyent és membre, són fonamentals per a les ciutats del futur”, manifestava.

  Borrell va destacar l’organització de les activitats al voltant del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, així com diverses accions que compten amb la col·laboració dels centres educatius “perquè, al fi i al cap, són ells els que interactuen amb els xiquets i xiquetes i poden conèixer molt més les seues inquietuds”, explicava. Després de la intervenció del regidor, l’auditori mostrava el seu interès en diverses de les qüestions plantejades, i especialment en el Consell Educatiu de Ciutat.

  La jornada, que continuarà aquest dijous 4 de juliol, ha estat inaugurada per la Secretària General de “Educating Cities”, Marina Canals. La segon jornada comptarà amb dos ponències de l’Ajuntament de Lleida i de Rivas Vaciasmadrid on aquestos exposaran les seues experiències del seu model educatiu. L’encontre també inclou l’exposició d’uns projectes educatius a càrrec de diversos centres educatius.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -