728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Ontinyent acull un curs d’internet i xarxes socials per a pares i mares

Ontinyent acull un curs d’internet i xarxes socials per a pares i mares

Es donaran consells i mesures de seguretat per a evitar i prevenir riscos als adolescents

Com afecta internet als adolescents, els seus beneficis i perjudicis, o la seguretat a la xarxa, són alguns dels temes que es tractaran al curs “Internet per a pares i mares” que s’impartirà durant la segona quinzena de maig a Ontinyent. Es tracta d’una activitat organitzada per la Regidoria d’Educació dins el projecte “Ontinyent, Ciutat Educadora” i que també s’inclou a les activitats de “L’escola de pares i mares d’Ontinyent”, posada en marxa des de l’Ajuntament a l’IES Jaume I.

El Regidor d’Educació, Pepe Pla, explicava que aquestes conferències ajudaran a conèixer millor els usos d’internet en l’actualitat, des del xat fins a les xarxes socials, “que tenen un gran impacte a les nostres vides i especialment als i les joves”, assenyala. Messenger, xat, correu electrònic, Tuenti, Facebook o WhatsApp són elements “que formen part del dia a dia dels nostres fills i filles, i a l’hora d’educar i tenir cura d’ells hem de saber com funcionen” afegeix Pepe Pla.

El curs està destinat a pares i mares de xiquets de 0 a 16 anys, els quals no és necessari que tinguen coneixements mínims d’informàtica, i al mateix s’anirà veient progressivament l’evolució que ha tingut internet fins al punt en convertir-se en un element imprescindible, a més de donar-se consells i mesures de seguretat per a evitar i prevenir riscos. En la primera edició d’aquest curs a Ontinyent es realitzaran 3 sessions, els dimarts 15, 22 i 29 de maig, de 19:00 a 21:00 hores a l’IES Jaume I, impartides per l’informàtic i docent Jordi Casanova.

El període de matrícula és del 27 d’abril al 10 de maig, i els costos de matrícula, material apunts, etc es cobriran amb l’aportació de 10 euros per alumne, que s’abonaran el primer dia de classe. La fitxa d’inscripció es podrà presentar al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent. Les places limitades es cobriran per ordre d’inscripció.

El regidor d’Educació manifestava que des del Govern Municipal i la Regidoria d’Educació “entenem que la formació dels nostres joves no passa sol per formar-los a ells directament sinó també per ajudar als seus pares, mares i tutors en aquest repte”, insisteix Pepe Pla.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Fundació Universitària Campus Ontinyent augmenta el seu pressupost un 35% en 2020

Ajuntament i Caixa Ontinyent incrementen les aportacions per fer possible l’execució del conveni amb la Universitat de València per la implantació de la titulació d’Infermeria