20/06/2024 - 23:10
Més

  Mig milió d’euros en posar a punt els col·legis per a l’inici de curs

  Altres notícies

  Creació de nous espais educatius, adaptació d’aules i banys, millora dels patis, tasques de pintura o fontaneria són algunes de les actuacions executades o en vies d’execució per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la millora i manteniment dels col·legis públics de la ciutat en el curs 2018/2019 que començarà en pocs dies.

  Una inversió global que arriba al mig milió d’euros i que el regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que “ratifica la ferma aposta del Govern d’Ontinyent per l’educació com a element clau per al futur de la ciutat. Tot i que les competències en infrastructures educatives són de la Conselleria, l’Ajuntament es fa càrrec de les obres menors i de manteniment, i a més anem a executar una actuació important amb 315.000 euros de fons municipals al col·legi Bonavista perquè així ho va demanar la ciutadania al procés Ontinyent Participa”, recordava.

  En concret, la intervenció al Bonavista suposarà la creació d’una coberta que començarà a executar l’empresa local Grupo Jormar Sanchis Revert, SL a les properes setmanes. Una intervenció que es va retardar degut a la renúncia de l’anterior adjudicatària, tot i que el retard ha estat aprofitat per l’Ajuntament per millorar el projecte incloent-hi la pavimentació de dues pistes, tot augmentant un 40% el pressupost base de licitació. Després d’aquesta, l’actuació més destacada és l’efectuada per l’Ajuntament al col·legi Martínez Valls comptant amb una ajuda de 130.000 euros de la Diputació de València, i que ha suposat la retirada de les fusteries exteriors i la substitució per noves finestres d’alumini, millorant així les condicions tèrmiques de l’edifici.

  A més a més, la brigada d’obres municipals que coordina el regidor Manuel Cuesta ha vingut efectuant intervencions com les d’adaptació de dues aules per a l’alumnat de 2 anys als col·legis Carmelo Ripoll i Lluis Vives. Al Carmelo Ripoll les actuacions han estat de més calat, i han inclòs una rampa d’accés al pati, un bany adaptat a les necessitats de l’alumnat de 2 anys, l’habilitació d’un pati amb gespa artificial i arener. Igualment, s’ha procedit al tancament amb murs de dos porxes al Bonavista, que ha servit per habilitar una sala de reunions i un nou espai per als conserges. Igualment, s’han adaptat els banys del col·legi Vicent Gironés i s’han fet tasques de pintura o fontaneria en la totalitat dels centres. Cal recordar que a estes actuacions s’aniran sumant les intervencions finançades per la Generalitat a través del Pla Edificant, que estan sent delegades progressivament a l’Ajuntament d’Ontinyent, i de la gestió i execució de les quals es donaran detalls pròximament.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -