22/06/2024 - 22:01
Més

  L’Escola de Pares i Mares d’Ontinyent acull dues xarrades al voltant dels temps en l’escola

  Altres notícies

  Ontinyent acull esta setmana dues xerrades al voltant dels temps en l’escola, organitzades al si de l’Escola de Pares i Mares que coordina la regidoria d’Educació amb la col•laboració de diverses entitats i associacions, així com les ampes dels col•legis.

  Es tracta de dues xerrades impartides pel Sociòleg Mariano Fernández i la pedagoga Belén Alvite aquest dijous i divendres al Teatre Echegaray i la Sala d’Actes de l’IES Jaume I, en tots dos casos a les 19:00 hores, a les que el regidor d’Educació, Óscar Borrell, feia una crida a participar: “pensem que són activitats molt interessants sobre una qüestió que afecta la relació dels pares, mares i tutors amb els xiquets i xiquetes, i per això els convidem a assistir i sumar-se al debat pedagògic per millorar l’educació”, manifestava.

  En concret, aquest dijous 23 de març a l’Echegaray l’activitat durà per títol “el temps a debat: temps lectiu, temps educatiu, temps familiar, temps social…què penses tú?”, adreçada a famílies, professorat i públic en general, i comptarà amb la intervenció del Sociòleg i catedràtic de la Universitat Complutense Mariano Fernández Enguita. La xarrada estarà presentada per la professora de la Universitat de València i docent al Campus d’Ontinyent, la sociòloga Sandra Obiol “que també ens farà una introducció de com s’està abordant la problemàtica dels temps al nostre territori”, exposava el regidor. Pel que fa a l’activitat de divendres a la Sala d’Actes de l’IES Jaume I, durà per títol “El Temps Escolar en la Família”, i estarà a càrrec de Belén Alvite, pedagoga i directora del Centre d’Estudi i Prevenció de Conductes Addictives del Consell Insular d’Eivissa.

  Óscar Borrell explicava que estes xerrades “atenen entre altres coses una petició que ens havien fet des de les ampes dels col•legis Bonavista i Martínez Valls, davant el debat obert sobre el temps escolar, la jornada continua o partida a les escoles, i la petició de canvi a jornada continua que va a fer-se per part de diversos centres de la ciutat”, manifestava.

  La programació prevista per a aquest semestre a l’Escola de Pares i Mares es tancarà el 25 de maig a amb la xerrada “Una educació emocional i emocionant”, a càrrec de Mar Romera, Presidenta de l’Associació Pedagògica Francesco Tonucci, organitzada en col•laboració amb l’associació Lligam, que servirà per exposar la filosofia de Tonucci a favor de les ciutats educadores.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -