L’alumnat de dos anys del CEIP Martinez Valls reb el premi Sambori

0
L’alumnat de dos anys del CEIP Martinez Valls reb el premi Sambori

Al CEIP Martínez Valls s’ha viscut una jornada de celebració i d’enhorabona!!

S’ha lliurat el XXII premi Sambori a l’alumnat de 2 anys. A l’acte han assistit el director de l’escola Rafa Alfonso, les mestres guardonades i el president de Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià, Josep Andrés. S’ha entregat el guardó corresponent així com uns llibres i material escolar per a utilitzar a les aules.

La classe dels CONTES del curs escolar 2019-20, van estar els guanyadors del PREMI SAMBORI en la fase comarcal, un concurs de literatura convocat per FUNDACIÓ SAMBORI I ESCOLA VALENCIANA.

El Premi Sambori es tracta d’un concurs literari a nivell comarcal, emmarcat dins els actes de la TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ, van participar en aquest concurs les escoles i escoles infantils de la Comarca de la Vall d’Albaida, i l’aula de 2 anys del Martínez Valls van ser els premiats en la modalitat de 0-3 ANYS. Això també suposa que aquest treball passa a la fase de país.

La participació va ser amb un conte titulat LA SERP ENS CONVIDA A BERENAR, elaborat per tot l’alumnat de l’aula, amb ajuda de les seues mestres, Ana Miravalles i Mara Vicent. Per acomiadar el curs les mestres van realitzar un vídeo amb imatges del conte narrat pels propis xiquets i xiquetes.

En l’acte s’han seguit les mesures higièniques i sanitàries escaients. La resta de premis col·lectius s’han lliurat als centres guardonats, els premis individuals seran entregats aquest dissabte dia 7 de novembre a les 12 hores a l’Auditori de Benigànim.

No hi ha articles per mostrar