16/06/2024 - 17:57
Més

  La Universitat de València implantarà un sistema de microcredencials per formar a no universitaris en Ontinyent

  Altres notícies

  La rectora de la Universitat de València (UV), Mavi Mestre, confirmava aquest dimarts a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que la Universitat implantarà el proper mes d’octubre a la ciutat un sistema de microcredencials per formar a no universitaris. És un dels principals assumptes abordats en una de les reunions de treball periòdiques que mantenen tots dos per seguir impulsant el Campus, encontre al qual a més de la rectora i del també president de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, participaven Pepe Pla i Vicent Penadés (president i director general de Caixa Ontinyent); Isabel Vázquez (Vicerectora d’Estudis de la UV) i Juan Vicente Climent (Gerent de la UV).

  Segons s’explicava a l’encontre, el sistema de “microcredencials” que s’implantarà el proper mes d’octubre al campus ontinyentí permetrà que les persones que així ho desitgen, encara que no disposen de formació universitària, puguen adquirir titulacions que els permeten accedir al mercat laboral o millorar el seu lloc de treball. Aquestes “microcredencials” es posaran en marxa en funció de les necessitats del sector empresarial. L’alcalde d’Ontinyent destacava que aquest sistema “ens pot ajudar a fer front al problema que tenen ara mateix moltes empreses que necessiten personal qualificat de manera immediata, oferint una formació adaptada a eixes necessitats”.

  Altre assumpte destacat a la reunió eren la implantació al campus ontinyentí d’activitats del Centre d’Idiomes de la Universitat de València, que convoca proves per a l’obtenció de títols oficials, acreditatius del grau de competència i domini d’idiomes com l’alemà, anglès o francés. Igualment, es parlava al voltant dels avanços en la implantació d’una seu del Parc Científic Universitari de la UV a Ontinyent, que ve gestionant-se als últims anys; o de les potencialitats del nou edifici del Centre de Formació i Recerca del Museu Tèxtil per a acollir activitats vinculades a la Universitat. Totes estes qüestions seran represes per l’alcalde i la rectora en una nova reunió que mantindran a les properes setmanes, en aquest cas a Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -