04/12/2023 - 0:41
Més

  I Congrés de Ciència Jove d’Ontinyent: Descobrint el talent científic de les noves generacions

  Altres notícies

  Els instituts d’Ontinyent s’han unit per a organitzar el primer Congrés de Ciència Jove, una oportunitat única per a exhibir el talent i la passió científica dels estudiants de Batxillerat i de quart d’ESO. Amb l’objectiu de promoure l’intercanvi d’experiències i fomentar les vocacions científiques, l’esdeveniment compta amb la participació dels Departaments de Biologia i Geologia dels tres centres educatius.

  El Congrés, que tindrà lloc a Ontinyent el pròxim divendres 16 de juny, donarà visibilitat als treballs realitzats pels alumnes de primer de Batxillerat, que actuaran com a ponents presentant els seus pòsters científics. A més, els estudiants de quart d’ESO, especialment interessats en les àrees de Biologia i Geologia, tindran la oportunitat de participar en aquest enriquidor esdeveniment que busca estimular l’interès per les ciències en general.

  El programa del congrés, adjunt en aquesta informació, inclou la presentació de pòsters científics, així com tres ponències a càrrec de reconeguts professionals en el camp científic. Destaquen Victor Montosa Micó, investigador al Biomedical Data Science Laboratory de la Universitat Politècnica de València i antic alumne de l’IES Jaume I; Carla Folgado Salido, investigadora al Centre de Regulació Genòmica de Barcelona i antiga alumna de l’IES Pou Clar; i el Dr. Sergi Soriano Úbeda, investigador, professor i Vicerector Adjunt d’Estudiants de la Universitat d’Alacant, antic alumne de l’IES L’Estació. Aquests experts compartiran les seves experiències i coneixements en el món científic amb els joves participants.

  Per a donar inici oficialment al Congrés, comptarem amb la presència destacada del Regidor d’Educació, Óscar Borrell, i de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui inauguraran l’acte amb un discurs d’encoratjament i suport a les futures generacions científiques.

  Aquest Congrés de Ciència Jove a Ontinyent s’erigeix com una finestra oberta al talent i la passió científica de les noves generacions, i demostra l’interès i l’impuls de la comunitat educativa per fomentar la investigació i la curiositat en l’àmbit científic.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -