El Govern d’Ontinyent, la UNED i els alumnes arriben a un acord

Alumnat i professors es formaran en noves tecnologies per a fer les tutories “on line” des del proper curs

La UNED d’Ontinyent qualifica l’acord de “molt positiu” i garantitza que l’alumnat “tindrà sempre un tutor de referència”

El Govern d’Ontinyent la UNED i els alumnes han arribat a un acord pel qual la UNED es compromet a recuperar les tutories presencials fins a final del present curs, i a iniciar un període transitori al qual es formarà als alumnes i professors en l’ús de les noves tecnologies de cara al proper curs.

Tal com ha explicat el regidor d’Educació, Pepe Pla, a la reunió s’ha acordat que durant els propers quatre mesos “l’Ajuntament d’Ontinyent farà un esforç per tal que es facen les tutories fins a final de curs”, mentre que la UNED s’ha compromès a potenciar les tutories “intercampus”, que es realitzen via internet.

Aquesta potenciació inclouria un reforç formatiu per a alumnat i professors en l’ús de les noves tecnologies durant estos quatre mesos, de cara a l’ús i aprofitament de les tutories mitjançant les “aules virtuals” de la UNED en el proper curs. Tot açò no tindria cap cost addicional per als i les alumnes, que tenen així la possibilitat d’obtenir una formació complementària en l’ús de les plataformes virtuals.

El Director Adjunt de la UNED d’Ontinyent, Alejandro Cerdà, ha qualificat l’acord de “molt positiu per a tots”,  i ha destacat la garantia que té l’alumnat d’Ontinyent “de tenir sempre i en tot moment un tutor de referència”. Cerdà reconeixia l’esforç de l’Ajuntament per oferir durant estos mesos unes tutories presencials que cal recordar que no són obligatòries al programa de la UNED, i que seran possibles gràcies a la voluntat de l’Ajuntament, comptant amb la col·laboració del centre. Des del centre formatiu es destaca així mateix el compromís “per tractar d’implicar a tothom en la oferta formativa que va a oferir-se ara per poder fer posteriorment un ús pràctic de la mateixa”.

Pepe Pla ha coincidit en valorar molt positivament un acord que “fa possible un estalvi a les arques municipals de cara al proper curs sense afectar a l’alumnat, i a més a més permet potenciar i accelerar la virtualització de les aules, que es cap a on va esta universitat”. Cal recordar que la potenciació de la formació “on line” és un dels objectius que es proposa la UNED al seu programa formatiu, al qual, gràcies a aquest acord, Ontinyent passarà a ser un referent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació activa el 3 de juliol l’admissió per al pròxim curs a les 24 EOI valencianes

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat …