728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Finalitza transformació de l’antic aulari d’Empresarials de Sant Rafel en un Centre d’Iniciativa Cultural

Finalitza transformació de l’antic aulari d’Empresarials de Sant Rafel en un Centre d’Iniciativa Cultural

L’Ajuntament d’Ontinyent ha completat la transformació de l’antic aulari universitari d’Administració i Direcció d’Empreses al barri de Sant Rafel en un modern Centre d’Iniciativa Cultural. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, visitava hui l’edifici acompanyat de diversos regidors i de representants de l’Associació Veïnal del barri encapçalats per la seua presidenta, Modesta Pastor, qui mostrava la satisfacció de l’entitat pels nous equipaments i millores amb què l’Ajuntament ha dotat l’edifici per potenciar els seus usos.

Jorge Rodríguez recordava que “quan vam unificar el Campus Universitari aquest edifici va quedar lliure per a altres usos. Vam fer una adequació provisional per als usos que ens demanava el veïnat del barri, però ara hem completat una adequació per comptar amb allò que hem denominat CIC, un Centre d’Iniciativa Cultural, que amb una inversió reduïda (50.000 euros) suposa una millora gran per a les persones usuàries”, destacava.

Així, a la planta baixa va a adequar-se una aula de cuina acreditada pel SERVEF per a impartir cursos per a tot tipus de públic. A la primera planta s’ha ampliat i millorat les instal·lacions de l’Agència de Lectura amb nou mobiliari, més punts de lectura i llocs d’accés a internet (8), a més de comptar-se amb accés a xarxa wi-fi gratuït. Finalment, a la segona planta el CIC compta amb una aula multifuncional amb capacitat de més de 100 persones dotada d’equipaments com una pissarra digital i un projector, i on s’ha potenciat el caràcter polivalent per acollir conferències, reunions o jornades. 

La presidenta de l’Associació Veïnal de Sant Rafel, Modesta Pastor, destacava que “portavem anys reivindicant un espai així. Quan ADE va passar al nou aulari del Campus Universitari vam reclamar que es pugueren fer estos usos. El que s’havia fet en primera instància s’ha millorat molt amb aquesta adequació, i ara comptem amb una sala de biblioteca i una sala multiusos que ens permeten evitar desplaçaments a altres barris. Estem molt satisfets”, concloïa. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Fundació Universitària Campus Ontinyent augmenta el seu pressupost un 35% en 2020

Ajuntament i Caixa Ontinyent incrementen les aportacions per fer possible l’execució del conveni amb la Universitat de València per la implantació de la titulació d’Infermeria