30/05/2024 - 14:34
Més

  El Govern d’Ontinyent acudeix als tancaments organitzats al col•legis contra la supressió d’unitats escolar

  Altres notícies

  El Govern d’Ontinyent ha acudit esta vesprada a recolzar els tancaments iniciats esta vesprada als col•legis públics Martínez Valls i Bonavista contra la supressió d’unitats escolars a la ciutat decretada per la Conselleria d’Educació. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el Regidor d’Educació, Pepe Pla que acudien acompanyats d’un ample grup de regidors, mostraven el recolzament del consistori a les reivindicacions de les associacions que integren la Plataforma PROU, que convocava esta protesta.

  La iniciativa té lloc esta setmana de manera simultània i coordinada a altres centres valencians per oposar-se a l’eliminació d’unitats de les escoles publiques, una mesura del Consell que, destacaven els convocants, “té una finalitat clara que estan tractant d’emmascarar: volen privatitzar l’educació”.

  Des del Govern d’Ontinyent s’ha recordat que el Secretari Autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, va anunciar que la Conselleria donarà resposta abans del 7 d’abril a les al•legacions presentades pel Consell Escolar Municipal d’Ontinyent a l’Arranjament per al Curs Escolar 2014/2015, que, de no modificar-se, suposarà l’eliminació de 3 unitats escolars a la ciutat. Al cas que estes al•legacions siguen rebutjades, l’Ajuntament reprendrà les mesures legals anunciades per evitar la supressió d’unitats escolars a Ontinyent, interposant un recurs contenciós-administratiu contra la resolució de la Conselleria.

  Des del Govern d’Ontinyent s’ha incidit en què “la mesura del Consell és totalment injusta i tindrà greus conseqüències en un pilar bàsic per al futur com és l’educació. No es pot retallar en educació com estan fent-ho, i per impedir que l’ensenyament vaja a pitjor és molt important que tots i totes estem units en convocatòries com aquesta per mostrar que tota la societat s’oposa a estos greus atacs a la qualitat educativa”, destacaven.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -