El Govern d’Ontinyent acudeix als tancaments organitzats al col•legis contra la supressió d’unitats escolar

El Govern d’Ontinyent ha acudit esta vesprada a recolzar els tancaments iniciats esta vesprada als col•legis públics Martínez Valls i Bonavista contra la supressió d’unitats escolars a la ciutat decretada per la Conselleria d’Educació. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el Regidor d’Educació, Pepe Pla que acudien acompanyats d’un ample grup de regidors, mostraven el recolzament del consistori a les reivindicacions de les associacions que integren la Plataforma PROU, que convocava esta protesta.

La iniciativa té lloc esta setmana de manera simultània i coordinada a altres centres valencians per oposar-se a l’eliminació d’unitats de les escoles publiques, una mesura del Consell que, destacaven els convocants, “té una finalitat clara que estan tractant d’emmascarar: volen privatitzar l’educació”.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha recordat que el Secretari Autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, va anunciar que la Conselleria donarà resposta abans del 7 d’abril a les al•legacions presentades pel Consell Escolar Municipal d’Ontinyent a l’Arranjament per al Curs Escolar 2014/2015, que, de no modificar-se, suposarà l’eliminació de 3 unitats escolars a la ciutat. Al cas que estes al•legacions siguen rebutjades, l’Ajuntament reprendrà les mesures legals anunciades per evitar la supressió d’unitats escolars a Ontinyent, interposant un recurs contenciós-administratiu contra la resolució de la Conselleria.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha incidit en què “la mesura del Consell és totalment injusta i tindrà greus conseqüències en un pilar bàsic per al futur com és l’educació. No es pot retallar en educació com estan fent-ho, i per impedir que l’ensenyament vaja a pitjor és molt important que tots i totes estem units en convocatòries com aquesta per mostrar que tota la societat s’oposa a estos greus atacs a la qualitat educativa”, destacaven.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’IES Jaume I d’Ontinyent impartirà el cicle Formatiu de Grau Mitjà de Fabricació i Ennobliment de Productes Tèxtils

L’IES Jaume I d’Ontinyent suma el cicle Formatiu de Grau Mitjà de Fabricació i Ennobliment …