El col·legi Martínez Valls tindrà una tercera aula per a alumnes de 2 anys

0

Ontinyent tindrà el proper curs una tercera aula per a alumnes de 2 anys al Col•legi Martínez Valls, que s’afegirà a les que ja tenia els col•legis Vicente Gironés i Bonavista. A més, podria afegir pròximament una quarta al Rafael Juan Vidal, a la consecució de la qual s’està treballant.

Tal com anunciava esta setmana el Secretari Autonòmic d’Educació i Investigació, Miquel Soler, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha fet públic hui el llistat de 34 centres nous que implantaran aules d’Educació Infantil 2-3 anys per al pròxim curs escolar 2016-2017 com a conseqüència dels resultats de l’informe d’avaluació dels 35 centres que ja implantaren el programa el curs anterior. En aquestes aules els grups són d’un màxim de 18 alumnes, i tenen atenció per part d’una mestra d’educació infantil i una educadora titulada en el mòdul professional d’infantil.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, confirmava que des de la Conselleria s’ha comunicat al consistori que el següent centre ontinyentí en poder sumar-se a aquest llistat podria ser el Col•legi Rafael Juan Vidal. Borrell destacava el fet “que per fi tingam un Govern Valencià que es pren l’educació com una prioritat, i treballa amb els ajuntaments i els col•legis per potenciar-la i garantir la igualtat d’oportunitats a aquelles famílies que per raons econòmiques no poden escolaritzar els seus fills en aquesta franja d’edat”, manifestava.

El regidor qualificava de “molt significatiu” que amb la dotació de la nova aula al Martínez Valls, el nou Govern Valencià ha dotat d’aquestes aules dels tres centres ontinyentins on s’havia suprimit unitats en la legislatura anterior: Bonavista, Vicent Gironés i Martínez Valls, on a més s’ha desdoblat la unitat que s’havia suprimit.

Publicitat