El CEIP Vicente Gironés d’Ontinyent prepara la celebració del seu 40 aniversari

0
Presentació del nou logotip per l'aniversari del col·legi Vicente Gironés Mora. Foto de Jordi Casanova per a TVdigitalOntinyent

En setembre del 1977 s’inaugurà el CEIP Vicente Gironés Mora d’Ontinyent com una escola oberta a la localitat. El nom de l’escola dóna nom al primer alcalde de la localitat.

La comunitat educativa ha constituït una Comissió, formada per mestres, famílies i personal no docent, per organitzar la celebració del 40 aniversari del centre. S’està planificant tota una sèrie d’activitats, que tenen com a principal objectiu gaudir un any de convivència i participació de totes les persones que han estat o estan vinculades al centre.
El primer que s’ha organitzat ha sigut un concurs de logos que identifique a partir d’ara al col·legi i que siga la nova imatge del centre als seus documents oficials.

La convocatòria del logo ha estat un gran èxit. En ella han participat alumnes del centre així com persones vinculades al centre en algun moment de la seua vida. La comissió reunida el 23 de març va decidir que el logo que més reunia els requisits establerts a les bases del concurs era el que havia presentat En Vicente Mora (Pimpam Studio).
El dijous 30 de març, en horari escolar es va fer públic la presentació del logo guanyador. A l’acte van assistir l’ alcalde i president de la diputació Jorge Rodríguez, el regidor d’educació Óscar Borrell, la tècnica d’educació de l’Ajuntament i el seu creador En Vicente Mora acompanyats per la directora, els mestres i alumnes al pavelló cobert del centre.

La comunitat educativa del col·legi també està d’enhorabona perquè ha vist com la Conselleria d’Educació ha licitat les obres que històricament s’han estat reivindicant com són l’ instal·lació d’un ascensor, d’una nova xarxa elèctrica entre altres, i que seran una realitat el pròxim curs escolar, coincidint amb el 40 aniversari del centre. La comunitat educativa agraïx en tot moment els esforços des de l’Ajuntament d’Ontinyent i del seu alcalde, per fer d’estes reivindicacions una realitat.

Font: CEIP Vicente Gironés Mora