11/08/2022 - 16:21
IniciEducacióEducació i Ajuntament d’Ontinyent amplien el projecte del Conservatori fins als 9,8...

Educació i Ajuntament d’Ontinyent amplien el projecte del Conservatori fins als 9,8 milions d’euros

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent han iniciat les gestions per ampliar el projecte de reforma i ampliació del Conservatori d’Ontinyent dins del pla Edificant, que passarà dels 5,16 milions d’euros previstos inicialment a una inversió de 9,8 milions d’euros per part de la Conselleria. Aquest va ser un dels temes abordats a la recent reunió mantinguda a Ontinyent pel director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i a la qual es van visitar les obres d’Edificant als col·legis Bonavista i Martínez Valls.

Víctor Garcia ha explicat que “l’important increment de la inversió prevista en la rehabilitació integral i ampliació del Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis és fruit del treball a tres bandes entre la Conselleria, l’Ajuntament d’Ontinyent i l’equip directiu del Conservatori”. “Aquesta col·laboració ens ha permés actualitzar el programa de necessitats educatives del centre perquè puga donar resposta a la demanda actual i futura d’ensenyaments de Música d’Ontinyent i la Vall d’Albaida”, detalla el director General.

“El treball braç a braç que estem fent la Conselleria i l’Ajuntament d’Ontinyent per accelerar el procés de millora i construcció de 10 centres educatius de la ciutat, garantint una inversió d’Educació de la Generalitat en la capital de la Vall d’Albaida que ja supera els 30 milions d’euros amb els 9,8 milions que es destinaran al conservatori, és un bon exemple que les Administracions públiques estem per a donar solucions als problemes i que, quan treballem conjuntament, millorem la situació de les persones, ja que no sols estem
construint i modernitzant centres educatius sinó que també estem generant més de 750 llocs de treball en el sector de la construcció”.

L’Alcalde d’Ontinyent, per la seua banda, agraïa al director general d’Infraestructures Educatives i a la Conselleria que dirigeix Raquel Tamarit “el treball i predisposició per a atendre les demandes de la ciutat, en aquest cas apostant per un Conservatori que mantindrà l’actual ubicació creada als anys 70 però amb unes instal·lacions totalment renovades que suposaran un impuls per al barri del Poble Nou”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents