Cinc joves de l’IES L’Estació, premiats en la campanya de mobilitat Hui descansa el cotxe

0

L’IES L’Estació continua manifestant el seu ferm compromís amb la mobilitat sostenible. Cinc dels seus estudiants han resultat ser els més conscienciats i respectuosos amb el medi ambient. Per a demostrar-ho, els joves de l’institut ontinyentí van participar el passat mes de setembre en el concurs de la Generalitat Hui descansa el cotxe, que es va celebrar durant la Setmana Europea de la Mobilitat. El certamen, impulsat per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, consistia a pujar a les xarxes socials una fotografia que demostrara com els familiars dels participants s’adherien com a gest simbòlic al Dia Europeu sense Cotxes, deixant al garatge el vehicle particular. 

L’entrega dels guardons va tindre lloc a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre i en ella va intervenir la consellera del ram, María José Salvador, que va reservar als docents el paper fonamental de transmissors d’un “missatge clar, unívoc i contundent sobre el concepte de mobilitat sostenible i la importància que té per al planeta”.

Al lliurament també assistiren els patrocinadors de la campanya: el gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, Andrés Sánchez Jordán; el director regional de Comunicació i Relacions Externes d’El Corte Inglés, Pau Pérez Rico, i el director comercial d’Hisense Iberia, José Barrachina.

En total, vint estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de la Comunitat han sigut premiats per defensar la mobilitat sostenible. Entre els obsequis rebuts figuren bicicletes, cascs, monopatins, patinets i bons de transport públic. 

Publicitat