La FUCO se suma a l’Ajuntament i a Caixa Ontinyent en l’impuls a l’Orquestra Simfònica del Teatre Echegaray

0

L’Ajuntament i la Caixa Ontinyent estaran acompanyats des d’esta temporada per la Fundació Universitària Campus d’Ontinyent (FUCO) com a col·laboradors de l’Orquestra Simfònica resident del Teatre Echegaray. Així s’anunciava ahir en una roda de premsa que comptava amb la presència de l’alcalde de la ciutat i President de la Fundació Universitària, Jorge Rodríguez; del regidor de Cultura, Àlex Borrell; el gerent d’AD Libitum, Lluís Muñoz; el director del Campus, José Cantó i el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell. 

L’alcalde i President de la Fundació, Jorge Rodríguez, destacava que “entenem que vivim en una ciutat universitària i, per tant, creiem que la formació de l’estudiantat és molt més que seguir unes classes i obtindre un certificat. La incorporació de la FUCO permetrà crear sinergies per millorar la formació de l’alumnat”, manifestava. La incorporació de la FUCO en esta nova temporada de l’Orquestra Simfònica permetrà ofertar a l’estudiantat un element diferencial respecte a altres orquestres. En concret, l’orquestra resident d’Ontinyent obrirà les seues portes perquè estudiants de la Universitat de València amb formació musical puguen participar de l’orquestra. A més, s’aprofitarà la possibilitat d’organitzar tallers formatius amb músics d’importància internacional que milloren la formació de l’estudiantat del Campus. L’acord inclou un descompte del 20% respecte a l’entrada general per als estudiants de la Universitat de València (Grau i Unisocietat).

Per la seua part, el director del Campus, José Cantó, destacava que la incorporació de la Universitat de València a l’orquestra simfònica d’Ontinyent continua l’aposta que estan fent des del propi Campus per la música. “Tot contribueix a dotar la ciutat d’una sèrie d’activitats que permeten fer d’Ontinyent una autèntica ciutat universitària”, assegurava. 

El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, afirmava que Caixa Ontinyent sempre reverteix els seus beneficis on els genera i destacava que “dintre de l’obra social que venen realitzant en l’Educació, fa cinc anys vam decidir donar suport a l’orquestra simfònica i ara des del punt de vista educacional i formatiu la incorporació de la FUCO com a sponsorens permetrà ajudar encara més a esta fabulosa orquestra”, declarava.

Publicitat