21/07/2024 - 0:58
Més

  Caixa Ontinyent impulsa la formació de postgrau en Alcoi

  Altres notícies

  Caixa Ontinyent ha firmat hui un conveni de col·laboració amb AITEX i ESIC mitjançant el qual facilitarà el finançament de formació de postgrau a Alcoi. En concret, l’entitat oferirà condicions de finançament especials per a tres programes: el Màster en Direcció d’Empreses de Moda Sostenible (MDMS), el Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial (GESCO) i el Màster en Digital Business (MDB). Tots ells podran cursar-se de manera presencial a Alcoi, promoguts per AITEX i ESIC, que també ofereixen beques.

  El conveni ha sigut firmat pel Director General de AITEX, Vicente Blanes, el Director Acadèmic de la Business School del Campus de València de les Escoles d’Estudis Superiors ESIC, José Maria García, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla.

  L’objectiu del conveni és fer accessible aquests estudis a la societat en general, oferint oportunitats, afavorint el coneixement i creant valor, i aconseguint a més una dinamització del territori en clau empresarial.

  Aposta per la formació

  Conscient de la importància que té la formació per al futur i l’evolució de la societat, Caixa Ontinyent ofereix recursos i està present als Campus Universitaris del seu àmbit d’actuació.

  Així, des de 1998 i a través de la Fundació Universitària Vall d’Albaida, ha possibilitat el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, que hui compta ja amb quasi 1.000 alumnes, impartint els graus d’ADE, Magisteri Infantil, Ciència de l’Activitat Física i Esport, Infermeria, i el Màster de Psicologia General Sanitària, al mateix temps que s’està gestionant l’ampliació de l’oferta acadèmica.

  Per part seua, a Alcoi també és present des de 2015 al Campus de la Universitat Politècnica de València mitjançant una Aula de disseny i impressió digital (FABLAB), que permet desenvolupar actuacions d’investigació i d’educació multidisciplinària, ja que els dissenys i prototips dels alumnes són els que impulsen el desenvolupament del laboratori. Està obert a més a la comunitat educativa i a empreses.

  El President de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat la importància d’aquest tipus de col·laboracions ja que permeten “fer accessibles els estudis de postgrau i especialització i, per tant, millorar les oportunitats dels nostres estudiants. Una inversió per als joves i també una inversió per a la nostra societat, que avança cap a una economia basada en el coneixement”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -