11/08/2022 - 16:31
IniciDestacat97.000€ per a crear un banc de llibres a Ontinyent

97.000€ per a crear un banc de llibres a Ontinyent

El Govern d’Ontinyent ha impulsat la creació d’un banc de llibres de text per als centres educatius de la ciutat, que entrarà enguany en funcionament amb una dotació de 97.000 euros. El coordinador de l’àrea de Política per a les Persones, Jaime Peris i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, es reunien amb representants dels centres de manera prèvia a l’aprovació al ple d’aquest dijous de les dues ordenances que regularan la distribució d’estes ajudes, que també es podran emprar en material didàctic i activitats complementàries.

Amb la resolució favorable a totes les al·legacions presentades a estes ordenances i la seua aprovació definitiva, conclou un procés del que Peris destacava que “ha estat marcat pels principis de transparència, participació, objectivitat, igualtat i no discriminació, així com l’eficàcia al compliment dels objectius i l’eficiència en l’assignació i utilització dels recursos públics”.

El regidor destacava que “per a no perdre temps i poder donar immediatament suport socioeducatius als centres i a les ampes, hem acordat la posada en marxa d’un mecanisme per traure endavant enguany uns programes presentats pels propis centres, per repartir els 97.000 euros que hem dotat per a enguany en base a estos projectes, sempre aplicant els criteris de les ordenances”, explicava.

Així, 12 centres educatius han presentat propostes que han estat acceptades pràcticament en la seua totalitat. El regidor destacava que “aquest procés ha suposat una pràctica pedagògica per part dels agents educatius que servirà al Govern d’Ontinyent per a millorar als propers anys els criteris objectius de valoració”.
D’aquesta manera, amb independència de que les ordenances entraran en vigor el 1 de gener de 2016, aquest mateix mes de setembre els centres podran posar en marxa aquest banc de llibres i disposar de recolzament per a l’adquisició de material didàctic i organització d’activitats complementàries.

Jaime Peris recordava que “una de les propostes que portàvem al programa electoral era la creació d’un banc de solidaritat, que englobaria entre altres un banc de llibres o un banc d’aliments. Anem a posar en marxa ja el banc de llibres a més amb un procés pioner i altament satisfactori per l’alt nivell de participació i implicació dels diferents agents que hem treballat de forma conjunta”, destacava. Des dels centres educatius es transmetia al coordinador de Política per a les Persones el seu agraïment i la valoració altament positiva d’un procés que Peris avançava que es seguirà desenvolupant i fent créixer als propers anys.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents