30/05/2024 - 14:03
Més

  Últims dies per a apuntar-se a “Alfabetització Digital”,

  Altres notícies

  El 15 de juny finalitza el termini perquè persones en desocupació d’Ontinyent puguen apuntar-se a “Alfabetització Digital”, una nova iniciativa formativa per a aprendre competències digitals bàsiques per a la cerca de treball.

  Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica reforcen la seua lluita contra l’atur amb una nova edició del programa “Alfabetització Digital” per a orientar a persones en desocupació a reforçar les seues competències digitals per a la cerca d’ocupació.

  El programa de “Alfabetització Digital” comptarà amb 10 places, per a persones en situació de desocupació que vulguen reforçar les seues competències digitals, reciclar continguts i aprendre a manejar eines i aplicacions que les empreses demanden en les seues ofertes de treball.

  Així, per exemple, aprendran a gestionar un compte de Gmail per a la cerca de treball; a usar eines com Drive per a emmagatzemar tota la seua documentació; o aplicacions com Google Calendar o Trello per a dissenyar el seu pla de prospecció laboral.

  Aprofundiran en el maneig de Paquet Office per a crear un currículum modern, una base de dades o una presentació professional. També coneixeran les oportunitats de les Xarxes Socials per a posicionar-se i trobar treball, especialment en LinkedIn.

  Formació online i assessorament posterior

  El programa començarà a la fi de juny i es prolongarà fins a mitjan juliol. A causa de la crisi sanitària del COVID-19, es desenvoluparà en un format totalment digital, amb sessions virtuals amb els participants a través de diferents programes informàtics. Posteriorment, les persones participants comptaran amb el suport i l’assessorament de tècnics d’ocupació per a aplicar els seus coneixements digitals en la seua prospecció laboral i impulsar els seus contactes amb empreses per a la seua inserció laboral.

  Requisits per a participar

  Poden participar homes i dones que es troben en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell formatiu (sense estudis, ESO; Formació Professional, Batxillerat o graus universitaris) i procedir de qualsevol sector laboral.

  Obert el termini d’inscripció

  Les persones interessades a participar en l’activitat “Alfabetització Digital”, totalment gratuïta, disposen fins al 15 de juny per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -