Els polígons industrials de Bocairent compten amb 538.000 euros per a la seua millora

Un total de 538.209,11 euros. Aquesta serà la xifra que l’Ajuntament de Bocairent destinarà per a millorar els polígons industrials del Regadiu i del Pontarró d’ací a finals d’any amb l’ajuda de l’Institut valencià de competitivitat empresarial (IVACE). Sens dubte, “es tracta d’una de les majors inversions públiques de la història del nostre poble i més encara en matèria de promoció econòmica”, segons ressalta l’alcalde Josep-Vicent Ferre, qui apunta que el consistori sufragarà 161.462,76 euros provinents fonamentalment del Fons de cooperació municipal però “també d’altres partides del pressupost el que ens portarà a sacrificar alguns projectes que teníem en ment però que haurem d’ajornar per tal d’adequar les zones empresarials en una aposta clara per la dinamització econòmica local”.

De fet, Ferre posa en valor que “proporcionalment serem una de les poblacions amb major inversió en el programa d’ajudes de millora d’infraestructures en parcs empresarials de l’IVACE donat que l’import total suposa destinar 125,52 euros per habitant”. L’organisme de la Generalitat Valenciana aportarà el 70% del cost després d’aprovar al complet els tres projectes presentats per l’Ajuntament de Bocairent.

Les actuacions previstes recullen les peticions de l’empresariat local arran de les reunions mantingudes amb anterioritat a la sol·licitud de les ajudes. Així, l’establiment de vigilància mitjançant càmeres de seguretat, la implantació de telecomunicacions, la millora de la imatge de la trama viària i de les zones verdes, l’establiment d’enllumenat d’eficiència energètica i la reposició de cablejat, el reforç dels serveis contra incendis i del sanejament d’aigües residuals o la disposició d’una nova senyalització vial i identificativa configuren les línies d’actuació previstes.

Amb tot, l’alcalde de Bocairent destaca que “dur a terme aquests projectes en tan sols mig any suposa un gran repte per a l’organització municipal”. No obstant això, Josep-Vicent Ferre espera que aquesta inversió “permeta dotar les nostres àrees industrials d’unes condiciones òptimes per a les empreses instal·lades al mateix temps que serviran com a al·licient per a l’establiment de noves firmes” conjuntament amb altres gestions que “estem realitzat per tancar definitivament els problemes de potència elèctrica en algun sector”.

Font: Ajuntament de Bocairent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Bocairent adapta la imatge corporativa als nous formats comunicatius

L’Ajuntament de Bocairent va completar aquest dimecres, 1 de juliol, el procés de redefinició de …