728x90px covid-aj-onti-01

Ontinyent, present a la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació 2019

La 1ª tinent d’alcalde i regidora d’Innovació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, participava esta setmana a Terrassa del ple anual de la Xarxa Innpulso on s’aprovaven mesures per facilitar que els municipis adherits puguen optar a subvencions nacionals i internacionals. Esta xarxa, on s’integren les 65 localitats distiguides a Espanya com a Ciutats de la Ciència i la Innovació pel Ministeri d’Economia, celebrava aquest encontre a Terrassa, on Torró es desplaçava junt a representants d’altres ciutats valencianes amb esta distinció, com Alcoi, Salinas i Vila-Real. 

A l’encontre es va aprovar un canvi als estatuts de l’ens que inclou la interposició d’una cuota anual a les ciutats participants, que serà de 1.500 euros per a les ciutats d’entre 20.000 i 100.000 habitants, per complementar la dotació que aporta el Ministeri i comptar amb una font de finançament estable que permeta abordar una major quantitat d’actuacions i projectes, segons consta al document aprovat. 

Rebeca Torró explicava que “comptar amb més fons permetrà a la xarxa poder optar a més ajudes per poder satisfer els objectius estratègics de la xarxa, en línies com la compra publica innovadora, la potenciació de les PyMes i l’impuls a projectes de I+D+i en benefici de la societat. La quota és una aportació ínfima en relació al retorn que podem obtenir, per la qual cosa Ontinyent va recolzar esta modificació d’estatuts que finalment ha eixit endavant”, manifestava. 

A l’encontre de Terrassa, la regidora també va assistir a una reunió explicativa al voltant del programa “Impuls a la Compra Pública Innovadora (CPI)”, per tal d’aprofundir en les possibilitats d’aquest programa que inclou línies de subvenció amb fons europeus i ministerials. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Personal autònom i microempreses ja poden accedir a través de l’IVF a préstecs al 0%

El Institut Valencià de Finances (IVF) ha modificat les condicions de les seues línies de …