29/05/2023 - 1:02
Més
  IniciEconomiaOntinyent finalitza la II fase de reurbanització de La Vila

  Ontinyent finalitza la II fase de reurbanització de La Vila

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat la II fase de reurbanització integral del barri de La Vila, al tram comprés entre els carrers Sant Pere i Cordellat i la Plaça de Sant Pere, i ha iniciat ja els treballs del projecte de la que serà la III des d’esta plaça fins al carrer Trinitat.

  La intervenció realitzada ha suposat una inversió de 200.000 euros, que s’afegeixen als 240.000 de la primera fase entre el carrer de l’Església i la plaça de Sant Roc. El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que amb l’actuació executada ara “s’atén una petició veïnal de millorar una zona on no s’havia actuat en 30 anys”, procedint-se a la renovació integral de la xarxa d’aigua potable i sanejament, unificació de vorera i via amb una trama de llambordes que millora la seguretat i la comoditat dels vianants. També s’han fet millores a la xarxa de clavegueram, enllumenat i instal·lacions elèctriques, pavimentació i senyalització, dotant d’una nova imatge els carrers.

  El consistori, a més, procedirà en acabar la festa del “Bou en Corda” a limitar l’accés de vehicles a la Plaça de Sant Pere de Verona, també en atenció a una petició veïnal formulada a l’alcalde, Jorge Rodríguez, quan aquest va visitar la finalització de les obres, per tal d’evitar que es deteriore el renovat espai. Jaime Peris, ha destacat “la importància del volum d’actuacions que venim realitzant a la Vila compte amb el recolzament de la Generalitat, que a través de la Direcció General d’Habitatge que gestiona Rebeca Torró ha assignat 1.000.000 d’euros per a actuacions de regeneració i renovació urbana en l’històric barri al projecte de pressupostos autonòmics de 2018”, destacava.

  El regidor afegia que estes obres, incloses al Pla d’Eficiència Urbana 2016/2017, tornen a mostrar amb fets l’aposta del Govern d’Ontinyent per reurbanitzar, rehabilitar i revitalitzar el barri, a les que en esta legislatura s’ha d’afegir els més de 700.000 euros en ajudes atorgades per l’Ajuntament per rehabilitar cases en esta zona, els 150.000 euros per millores d’equipaments a la Casa Barberá o l’aposta per portar gent jove al barri amb la residència d’estudiants.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit