22/02/2024 - 1:23
Més

  L’atur continua a la baixa en la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  Dos anys després, les xifres del desocupació segueixen disminuint i la reforma laboral continua millorant l’ocupació a la la Vall d’Albaida

  Segons les dades publicades per LABORA, l’atur registrat al novembre de 2023 a la Vall d’Albaida, és de 4.990 persones, amb 143 aturats menys que al mes anterior i 156 menys que al 2022, amb una baixada mensual del 2,79% i una baixada anual del 3,03%. Pel que fa a la contractació, la Vall d’Albaida s’han registrat 1.952 contractes, amb 63 menys que al 2022, una disminució interanual del 3,13%. El 46,41% dels contractes es van realitzar a dones i el 53,59% a homes. El 58,45% dels contractes són indefinits i el 41,50% temporals.

  Segons Raül Roselló, Secretari General Comarcal de UGT-PV, “Encara que les estadístiques mostren una lleugera desacceleració de l’ocupació, les dades de l’atur registrat al novembre segueixen sent favorables, indicant que la reforma laboral del 2021 manté el seu potencial transformador quasi dos anys després de la seva entrada en vigor.”

  Roselló destaca que aquesta generació d’ocupació de qualitat es reflecteix també en la contractació, amb un percentatge significatiu de contractes indefinits a les tres comarques. Malgrat això, insisteix en la necessitat de reforçar els Serveis Públics d’Ocupació i revisar la taxa de cobertura de prestacions per desocupació per assegurar una protecció més àmplia als treballadors.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -