728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > L’Ajuntament d’Ontinyent renova dues pòlisses de crèdit de 1,5 milions d’euros

L’Ajuntament d’Ontinyent renova dues pòlisses de crèdit de 1,5 milions d’euros

  • L’acord permet disposar de fins a 3 milions d’euros amb els quals es reduirà el termini de pagament als proveïdors
  • El regidor d’Hisenda considera esta confiança com a conseqüència d’uns pressupostos “creïbles” i del pla d’estalvi posat en marxa als últims mesos.

L’Ajuntament d’Ontinyent disposarà al llarg de 2012 de la liquidesa necessària per fer front als pagaments a treballadors i proveïdors. Tot açò serà possible gràcies a la renovació entre hui i demà de dues pòlisses de crèdit per valor de 1’5 milions d’euros cadascuna amb BBVA i Santander, “entitats financeres que d’aquesta manera confien en la solvència del consistori”, destacava el regidor d’Hisenda Josep Francés.

L’edil explicava que aquesta és una operació ordinària, que es fa tots els anys, “però que en un context com l’actual suposa un fet destacable”, apuntava, perquè la crisi està passant factura a molts ajuntaments i no tots tenen la credibilitat necessària per a que es pose al seu abast xifres com esta, de 3 milions d’euros. Cal apuntar que els diners que haja de disposar l’ajuntament es tornaran a finals d’any a estes entitats, una volta el consistori compte amb els ingressos previstos als pressupostos municipals, uns comptes “totalment realistes i creïbles, que juntament amb el pla d’estalvi posat en marxa des de la nostra arribada al govern són dues de les claus de la confiança que l’Ajuntament d’Ontinyent té per part del sector financer”, afegeix Josep Francés.

EconomyCash Juny

El regidor d’Hisenda destacava així mateix que l’interès del Govern d’Ontinyent és que l’Ajuntament no sols complisca amb els proveïdors i associacions com AFAO o ADIEM que presten els seus serveis a l consistori, sinó que ”volem també ser un exemple per a tots, i que l’ajuntament done una imatge de seguretat i seriositat que considerem totalment necessària per a que tothom puga dir en veu alta que val la pena treballar amb l’ajuntament”, concloïa el regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent es suma a l’autoconsum energètic dels polígons industrials

L’Ajuntament d’Ontinyent se sumarà a l’aposta de la Conselleria d’Economia per dotar els polígons industrials …