La Mancomunitat de la Vall d’Albaida s’encamina a la normalització financera

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida continua realitzant tasques per a la normalització de la seua estabilitat financera. Dins d’aquest objectiu el seu president, Vicent Gomar, i el vicepresident, Josep Albert, s’han reunit a València amb el secretari autonòmic d’Hisenda Francesc Gamero. Des de l’ens comarcal se li han transmés a la Conselleria d’Hisenda la necessitat d’atendre de manera prioritària les necessitats de les mancomunitats i, d’aquesta manera, agilitzar les línies d’ajuda i els seus compromisos pressupostaris amb aquestes entitats.

Francesc Gamero s’ha fet sabedor de les diferents problemàtiques i ha manifestat que “la voluntat del Govern del Botànic és accelerar els pagaments a les mancomunitats, així com buscar fórmules per a poder ajudar a l’estabilitat econòmica d’aquestos ens supralocals tan importants per a la ciutadania”. Per la seua banda el president de la mancomunitat, Vicent Gomar, ha explicat que “els problemes de liquiditat van en camí de resoldre’s, la qual cosa ens permetrà treballar amb més agilitat”. Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida “s’està treballant per a recuperar la normalitat en la gestió de la institució i cercar un nou model per a garantir el seu funcionament, i així prestar el millor servei als veïns i veïnes dels 34 municipis” ha conclòs Gomar.

El conseller de personal i vicepresident, Josep Albert, ha expressat el seu desig de “mantenir el diàleg amb totes les parts per a seguir en la senda de la normalització econòmica; sent conscient que la situació és delicada, des de la Mancomunitat volem trobar solucions satisfactòries a curt i mitjà termini” pel que respecta al personal i proveïdors.

A més, des de la Mancomunitat es recorda que a hores d’ara totes les treballadores i treballadors han cobrat les seues nòmines i s’estudien les fórmules per a donar cabuda a les reclamacions laborals dins de la complicada situació econòmica que travessa la institució comarcal. La voluntat de la institució sempre ha estat complir amb els compromisos adquirits i apuntalar la millor qualitat en els serveis que es presenten a la ciutadania de la Vall d’Albaida.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent trau a licitació per 460.000 euros les obres de l’anell “ciclopeatonal”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a licitació per 462.708,91 euros (iva inclòs) la creació de l’anell …