12/06/2024 - 21:20
Més

  La Fundació del Museu del Tèxtil de la CV es reuneix per primera volta en la seu d’Aitex a Alcoi

  Altres notícies

  El patronat de la Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana (FMTCV), entitat amb seu a Ontinyent, es reunirà per primera volta aquest divendres en la seu d’AITEX al municipi d’Alcoi. La sessió estarà presidida per President de la FMTCV i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, amb el President de Caixa Ontinyent, José Pla Barber, com a Secretari; i representació dels diferents patrons permanents de l’entitat: l’Ajuntament d’Ontinyent, ATEVAL-CV, ATEVAL Vall d’Albaida, COEVAL; i AITEX. El President d’AITEX, l’Associació d’Investigació de la Indústria Tèxtil, León Grau, actuarà com amfitrió, ja que la reunió del patronat tindrà lloc en la seu d’esta entitat, ubicada a la Plaça Emili Sala nº1 del municipi alcoià.

  Cal recordar que AITEX es va reincorporar al patronat en novembre de 2020, després d’haver abandonat la Fundació anys arrere, quan el futur de la mateixa estava en l’aire. El Director General d’AITEX, Vicente Blanes, va mostrar en aquell moment la satisfacció de l’entitat “per col·laborar en l’impuls al Museu i aportar una visió tècnica tant dels actius que hi haurà al mateix com allò que la junta del patronat considere que pot aportar AITEX”.

  Col·lecció Museogràfica

  En l’ordre del dia destaca la proposta d’acord per a formar part de la Col·lecció Museogràfica de la Generalitat Valenciana, dins l’apartat de les gestions realitzades pel Consell de Direcció. L’ordre del dia inclou també altres punts com l’examen i aprovació, si s’escau, dels comptes anuals i distribució d’excedents de l’exercici 2022; la Informació facilitada a l’Ajuntament d’Ontinyent sobre comptes, compliment de la normativa de morositat i sobre període mitjà de pagament; o l’Aplicació del resultat de l’exercici 2022, entre d’altres. La Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, constituïda en 2000, té com a finalitats principals l’estudi, conservació, restauració, investigació, promoció i difusió del patrimoni relacionat amb l’activitat tèxtil, en totes les seues variants geogràfiques i expressions històriques.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -