La Direcció General de Comerç mostra el suport del Consell a l’impuls del comerç de proximitat a Ontinyent

Els regidors de Promoció Econòmica i de Comerç de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pablo Úbeda i Sayo Gandia, i representants de l’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent (Rafa Vaello, Amparo Boscá i Juanjo Oltra), s’han reunit amb el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, qui ha mostrat el suport del Consell a l’impuls del comerç de proximitat que s’està fent a la ciutat.

Durant l’encontre Costa ha pogut conèixer les noves iniciatives que està impulsant-se per a dinamitzar el comerç urbà i de proximitat per part de Comerç In amb la col·laboració de l’Ajuntament, mostrant el seu interès per aquesta línia de treball dirigida a impulsar el desenvolupament del xicotet i mitjà comerç. El Director General destacava que els objectius d’aquestes accions coincideixen amb les polítiques de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball en matèria de comerç, per la qual cosa ha oferit el suport del Consell perquè aquest esforç puga veure’s reflectit en la millora d’aquest sector productiu.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …