Finalitzen les obres de millora d’accés a la Plaça de La Vila

L’Ajuntament d’Ontinyent ha completat les obres de millora d’accés a la Plaça de La Vila amb el tractament i senyalització de les restes trobades de la Torre de l’Escola i de la muralla medieval d’Ontinyent. El regidor de Territori, Joan Sanchis, que visitava les obres junt al regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “aquestes actuacions ens permeten continuar els treballs que el Govern d’Ontinyent ha vingut impulsant als últims anys per millorar el barri alhora que posar en valor el nostre patrimoni”.

El projecte de tractament i senyalització amb un pressupost de 30.093,45€ (iva inclòs) ha assenyalat sobre el nou paviment el traçat de la muralla medieval i de la Torre de l’Escola mitjançant unes plaques de bronze fos amb arpa roscada per al seu ancoratge al paviment. Unes plaques de 80mm i que queden anivellades en el paviment.

Esta actuació de senyalització completa les obres de pujada a la plaça de La Vila que han consistit en la renovació de tot el paviment del carrer d’accés a la plaça mitjançant la construcció d’una calçada a un sol nivell amb les voreres i l’asfalt a la mateixa quota. La part central del carrer ha estat pavimentada amb llambordes de granit i les vores laterals amb llambordes de pedra. Així mateix, també s’han  eliminat elements impropis de l’aplacat de pedra i s’ha rejuntat la pedra de mamposteria. Sanchis destacava que aquests treballs s’han realitzat de manera coordinada amb el Servei d’Arqueologia Municipal atès que el barri de la Vila està declarat com a Bé d’Interès Cultural (BIC).

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …