Es mantenen les subvencions a la taxa de fem i aigua als ingressos inferiors al SMI

L’Ajuntament d’Ontinyent seguirà subvencionant en 2019 la taxa de fem i aigua a les unitats familiars amb ingressos inferiors al Salari Mínim Interprofessional (SMI) tot i l’augment d’aquest en un 22’3% aprovat pel Govern d’Espanya (de 735’9 euros a 900 euros bruts al mes, calculats en 14 pagues). 

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis ha explicat que “des de 2012 venim oferint estes ajudes per afavorir l’economia d’aquelles persones que més ho necessiten, emprant el SMI com a referència. Enguany aquest SMI s’ha incrementat de manera molt important, i això amplia notablement la xifra de potencials beneficiaris, però la bona gestió econòmica que ha vingut fent el Govern d’Ontinyent ens permet mantenir el SMI com a referència i fer un nou pas dins l’aposta per les polítiques socials com un dels pilars bàsics de l’acció d’aquest govern”, manifestava.

En 2018, l’Ajuntament d’Ontinyent va cobrir el 100% de la taxa de fem i aigua per a aquells casos on els ingressos familiars van ser inferiors al 75% del SMI (158 nuclis familiars); per a casos on els ingressos de la família van ser d’entre el 75% i el 90% del SMI la subvenció cobreix el 75% de la taxa (97 de les sol·licituds); i per a famílies amb ingressos d’entre el 90% i el 100% del SMI (23 dels casos) la subvenció ha cobert el 50% de la taxa. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …