Sanchis rep a la nova Junta de l’Associació de Constructors

El regidor de Territori, Joan Sanchis, ha rebut la nova junta de l’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida. A la reunió ha assistit el president, Eleuterio Mancebo, acompanyat per José Mª Micó Ferrandiz, Elisa Silvestre, Vicente Penadés, Javier Navalón, Javier Vidal i Enrique Vidal.

A la reunió els representants de l’Associació de Constructors presentaven el nou organigrama de l’entitat, i abordaven la situació del sector i aportaven diverses idees i inquietuds que eren replegades pel regidor i Diputat Provincial, Joan Sanchis. Així mateix, es va posar en valor durant aquest encontre les ajudes de rehabilitació impulsades per l’Ajuntament que han permès generar llocs de treball a la ciutat, així com regenerar el casc antic.

Sanchis es comprometia a continuar treballant conjuntament amb l’Associació per impulsar accions que servisquen per fomentar la promoció econòmica i la generació de llocs de treball a Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La comare Helena Gandia i el regidor Nico Calabuig representaran a Compromís en el Pacte per la Sanitat

Aquest dilluns de vesprada tenia lloc la primera trobada del pacte per la Sanitat convocat …