La Plataforma per la Reindustrialització Territorial demana diversificar proveïdors i recuperar capacitat productiva

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, integrada per COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), IBIAE (Associació d’Empresaris d’Ibi i Comarca) i FEDAC (Federació Empresarial de les Comarques de L’Alcoià i El Comtat), reunits aquest dilluns a Alcoi mostra la seua preocupació per les conseqüències que sobre l’economia i especialment sobre la productivitat de les empreses de les Comarques pot implicar la crisi sanitària coneguda com ‘del Coronavirus’.
La Plataforma considera que aquestes situacions han de servir per a planificar, avaluar i reflexionar entorn d’aquests efectes, especialment els que afecten el subministrament de matèries primeres, peces i components que procedeixen normalment del sud-est asiàtic.

La crisi sanitària podria afectar en un futur pròxim al proveïment d’aquests proveïdors davant el tancament de fronteres i el cessament temporal de zones industrials d’Àsia.

És per això que la Plataforma considera vital per al futur, també quan se supere la crisi, la diversificació dels proveïdors, que no haurien de procedir íntegrament de la mateixa zona geogràfica. Els empresaris de les Comarques, de fet, pensen que s’hauria de fomentar la creació d’empreses auxiliars de proveïdors en el territori, situació que asseguraria el flux d’aquests productes però que a més serviria per a generar riquesa i llocs de treball.

Aquesta idea de no renunciar a les empreses auxiliars de proveïdors, enllaça amb la de recuperar la capacitat productiva integral a les nostres comarques, fet que no faria dependre al teixit industrial de situacions, inclemències o crisis foranes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aquest dilluns ixen a la venda els xecs consum

Els xecs consum de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa …