L’Assemblea de la Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida (COEVAL) va acordar de manera unànime reelegir a Javier Cabedo com a President de COEVAL. Javier Cabedo encapçala la candidatura a la presidència i nova Junta Directiva que s’ha presentat per a dirigir COEVAL els quatre pròxims anys, 2021-2025. La Junta Directiva elegida comptarà amb tres Vicepresidents: l’empresari de L’Olleria Vicente Mompó serà el Vicepresident primer, Fernando Pomar, Vicepresident segon i Luis Plaza, Vicepresident tercer.

Javier Cabedo ha expressat a l’Assemblea que comparteix amb la seua Junta Directiva la il·lusió per continuar ajudant des de COEVAL a les empreses de la comarca, així com al territori on estan situades, la Vall d´Albaida. Es manté en aquesta nova etapa l’esperit de relleu generacional directiu i amb això l’impuls des de COEVAL a nous estils i formes de gestió, cobrant protagonisme qüestiones com la col·laboració públic-privada, la innovació, la sostenibilitat mediambiental, l’eficiència energètica, l’economia circular i la responsabilitat social empresarial, així com la vertebració territorial i la cohesió social.

Per a continuar enfortint l’associació, el reelegit President pretén continuar incidint en dues qüestions essencials per a COEVAL que han sigut també centrals en el seu primer mandat: la comarcalització de l’Associació obrint les portes a les empreses dels 34 municipis de la Vall d’Albaida perquè s’associen i participen activament en aquesta, i el seu autofinançament, camí que ja s’ha emprés i en el qual s’ha de seguir.

Javier Cabedo ha destacat igualment el seu agraïment al nivell de compromís social i territorial que les més de 300 empreses associades a COEVAL han mantingut fins hui, ja que això és fonamental per a continuar enfortint a COEVAL com a associació representativa dels diferents empreses i poblacions de la comarca de la Vall d’Albaida, sent un referent en l’expansió d’un model associatiu cada vegada més implantat, el comarcal i intersectorial, convivint i compartint sinergies amb el model clàssic associatiu sectorial.

Javier Cabedo, després de la seua reelecció, continuarà presidint a més la Comissió d’Assumptes Comarcals i Àrees Empresarials de la patronal autonòmica, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana-CEV, formant també part de la Junta Directiva i Comité Executiu.