Javier Cabedo, reelegit novament com a president de COEVAL

0

L’Assemblea de la Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida (COEVAL) va acordar de manera unànime reelegir a Javier Cabedo com a President de COEVAL. Javier Cabedo encapçala la candidatura a la presidència i nova Junta Directiva que s’ha presentat per a dirigir COEVAL els quatre pròxims anys, 2021-2025. La Junta Directiva elegida comptarà amb tres Vicepresidents: l’empresari de L’Olleria Vicente Mompó serà el Vicepresident primer, Fernando Pomar, Vicepresident segon i Luis Plaza, Vicepresident tercer.

Javier Cabedo ha expressat a l’Assemblea que comparteix amb la seua Junta Directiva la il·lusió per continuar ajudant des de COEVAL a les empreses de la comarca, així com al territori on estan situades, la Vall d´Albaida. Es manté en aquesta nova etapa l’esperit de relleu generacional directiu i amb això l’impuls des de COEVAL a nous estils i formes de gestió, cobrant protagonisme qüestiones com la col·laboració públic-privada, la innovació, la sostenibilitat mediambiental, l’eficiència energètica, l’economia circular i la responsabilitat social empresarial, així com la vertebració territorial i la cohesió social.

Per a continuar enfortint l’associació, el reelegit President pretén continuar incidint en dues qüestions essencials per a COEVAL que han sigut també centrals en el seu primer mandat: la comarcalització de l’Associació obrint les portes a les empreses dels 34 municipis de la Vall d’Albaida perquè s’associen i participen activament en aquesta, i el seu autofinançament, camí que ja s’ha emprés i en el qual s’ha de seguir.

Javier Cabedo ha destacat igualment el seu agraïment al nivell de compromís social i territorial que les més de 300 empreses associades a COEVAL han mantingut fins hui, ja que això és fonamental per a continuar enfortint a COEVAL com a associació representativa dels diferents empreses i poblacions de la comarca de la Vall d’Albaida, sent un referent en l’expansió d’un model associatiu cada vegada més implantat, el comarcal i intersectorial, convivint i compartint sinergies amb el model clàssic associatiu sectorial.

Javier Cabedo, després de la seua reelecció, continuarà presidint a més la Comissió d’Assumptes Comarcals i Àrees Empresarials de la patronal autonòmica, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana-CEV, formant també part de la Junta Directiva i Comité Executiu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.