ATEVAL i el Col·legi d’Economistes de València signen un conveni de cooperació

0

L’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, ATEVAL ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Economistes de València, COEV, mitjançant el qual canalitzar i estructurar unes relacions, que permeten potenciar i enfortir un major coneixement entre ambdues, així com la realització de projectes i activitats d’interés comú tant a nivell institucional com a nivell dels col·lectius integrats en elles. La signatura de l’acord ha tingut lloc aquest matí en el transcurs d’una visita a les instal·lacions de l’empresa Manuel Revert i Cia., associada a ATEVAL, a Agullent. En representació del Col·legi d’Economistes ha comptat amb la participació del degà Juan José Enríquez; el Vicedegà, Alfredo Hernández i el Sotssecretari, Antonio Herrero. Per part de ATEVAL, han sigut presents en la signatura el seu president, Pepe Serna; Salomé Beneyto, gerent de l’associació; Leila Bachetarzi, directora de Promoció Comercial i Internacionalització i José Ramón Revert, president de l’àrea de Promoció Comercial i membre del Comité Executiu i CEO de Manuel Revert i Cia.. Després de rubricar l’acord, els representants de totes dues entitats han visitat l’empresa Belpla, en el mateix municipi de la Vall d’Albaida.
A través d’aquest conveni de cooperació, totes dues institucions han manifestat la seua voluntat de col·laborar en la programació de conferències, taules redones, reunions tècniques i quantes activitats tinguen un interés comú, així com posar a la disposició de l’organitzador les aules dels locals de les quals totes dues entitats disposen, sempre que siga possible per la disponibilitat de la part sol·licitada.

ATEVAL , a més, col·laborarà en la difusió entre els seus associats de l’Àrea d’Orientació i Ús del COEV, servei que, en virtut d’aquest conveni, podran utilitzar de manera gratuïta. Aquest servei proporcionarà candidats adequats als perfils requerits per les empreses o professionals bé per a la seua integració en plantilla o bé com a col·laboradors externs.

El president de l’Associació d’Empresaris del Tèxtil, Pepe Serna, ha destacat que “ATEVAL manté acords de col·laboració amb diferents entitats i institucions a través dels quals els seus associats obtenen serveis o avantatges que els permet guanyar en competitivitat”. En el cas del conveni amb COEV ha assenyalat que “suposa obrir un marc de relacions mútues d’intercanvi de coneixements i activitats que ajudaran a dinamitzar totes dues institucions, així com a les empreses que representem”

Des del Col·legi d’Economistes destaquen l’interés que per al Col·legi i l’Associació Empresarial té aquest conveni quan facilita i impulsa la col·laboració dels economistes amb les empreses del sector i desenvolupa mesures de suport entre totes dues entitats que, sens dubte, generaran sinergies en benefici de tots.

El present conveni s’ha signat amb una duració indefinida i totes dues entitats han mostrat la seua disposició per mantindre un diàleg fluid que permeta desenvolupar la col·laboració en el temps i traure el màxim profit de les sinergies de la relació.

Publicitat