Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

El Fòrum IMAST es centrarà amb la gestió del coneixement i la innovació públic-privada

El Centre Cultural de Caixa Ontinyent acollirà el proper dijous 18 d’octubre la que serà la VII Edició del Fòrum I+T de la ciutat, jornada d’innovació i tecnologia organitzada per l’Ajuntament i el Clúster Innovall. Enguany el fòrum aprofundirà en la gestió del coneixement i la innovació en la col·laboració públic-privada, amb taules redones i xerrades sobre aspectes com la relació de la innovació amb la internacionalització, l’economia circular o la incorporació del talent al món empresarial. El fòrum està obert al públic en general, però especialment adreçat a empresariat, representants polítics, persones emprenedores i estudiants de l’àmbit tecnològic.

La 1ª tinent d’alcalde i regidora d’Innovació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, destacava que “el propòsit d’aquest Fòrum de caràcter públic és promoure la innovació, la tecnologia i el coneixement entre la societat. Per açò, cada any l’Ajuntament i el Clúster Innovall convidem a ponents de rellevància capaces d’acostar a la població iniciatives reals innovadores que estan succeint-se en l’actualitat, tot generant al seu torn un espai obert i de diàleg amb l’objectiu últim de generar riquesa i qualitat de vida en el nostre territori”, assenyalava.

La jornada començarà a les 09:30h amb l’acte d’obertura que correrà a càrrec de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i del President d’Innovall, Rafael Pla. Cap a les 10 del matí, començarà oficialment el Fòrum IMAST 2018 amb una conferència sobre el procés d’internacionalització de les empreses a càrrec de Rasmy Mezyed, representant d’IVACE Internacional. Durant la seua exposició mostrarà el model nòrdic com a paradigma i la possibilitat d’internacionalitzar-se amb ells. Després d’una breu pausa, la jornada continuarà amb una taula redona que comptarà amb representants del sector públic sanitari valencià com la directora general d’Investigació, Innovació, Tecnologia i Qualitat, Ana Mª Ávila; la gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes i l’assistent de Direcció i Càtedra FISABIO, Patricia Fernández. La taula servirà per exposar les col·laboracions entre el sector públic de la salut i del sector privat empresarial per oferir solucions que milloren la qualitat de vida dels pacients. A continuació, hi haurà una segon taula redona que comptarà amb la presència del CEO Global Tech Strategies, Rafael de la Cuadra i del President d’Innovall, Rafael Pla així com líders de la Innovació Tecnològica i l’Economia Circular que recentment han sigut seleccionats per la “Advanced Leadership Foundation” i COTEC (Fundació per a la Innovació) per la seua trajectòria professional. Durant el debat s’exposaran els beneficis per a la indústria i la nostra societat de l’economia circular front l’economia lineal.

El Fòrum el tancaran els joves alumnes dels Instituts d’Educació Secundària Jaume I, L’Estació i Pou Clar acompanyats dels seus tutors que exposaran tres projectes de final de titulació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Coeval visita la seu de family cash i celebra allí la seua trobada empresarial coeval

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) pretén posar en valor a aquelles empreses …