12/06/2024 - 21:40
Més

  COEVAL participarà en la Manifestació pel finançament del 18 de novembre

  Altres notícies

  La Junta Directiva de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), encapçalada pel seu president Javier Cabedo, es va reunir a l’Olleria en una reunió a la qual va ser convidat l’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, i a la qual van assistir nombrosos empresaris de la localitat. El president de COEVAL en la seua recent presa de possessió va avançar que un dels objectius del seu mandat és comarcalitzar COEVAL i prova d’açò és la celebració de la primera reunió de la nova Junta Directiva de COEVAL fora de la seua seu, participant en ella representants municipals i empresarials del municipi, atenent a la petició que va fer el president de l’Associació d’Empresaris de l’Olleria i Vicepresident de COEVAL, Manuel Martínez.

  Entre els acords més destacats adoptats durant aquesta reunió cal citar la pròxima celebració de diverses activitats d’interés empresarial en les quals participa COEVAL a l’Olleria, concretament relacionades amb temes d’absentisme laboral i autoconsum energètic, l’adhesió de COEVAL a les accions que està duent a terme la Plataforma Ciutadana per la millora de la carretera CV-60, infraestructura que uneix les comarques de la Vall d’Albaida i la Safor, tema sobre el qual COEVAL i la Federació d’Associacions Empresarials de la Safor (FAES) han mantingut reunions per a treballar conjuntament en impulsar la finalització de l’Autovia del Morquí. Finalment cal destacar l’adhesió de COEVAL al Manifest signat per la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), CC.OO. i UGT demanant el finançament i les inversions en infraestructures que corresponen a la Comunitat Valenciana. Igualment es va acordar que, tal com ha aprovat la CEV, la patronal territorial representativa de la Vall d’Albaida, COEVAL, participarà en la manifestació que sobre aquest tema s’ha convocat a València el pròxim 18 de novembre.

  Font: COEVAL

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -