COEVAL i Level Up convoquen la conferència “Ventas sin frenos” a Ontinyent

0

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) organitza el dimarts 9 de maig, a les 18 hores, a Ontinyent, la conferència gratuïta “Ventas sin Frenos. Cómo pasar de 0 a 100.000€ en 1 año”.

La ponència, a càrrec de l’Escola de negocis per a autònoms i pimes Level UP, exposa el cas real d’una empresa que tenia dificultats per a vendre el seu producte i els passos que va donar per a disparar les seues vendes en un any. L’assistència és de lliure accés, prèvia inscripció en la pàgina http://charlas.levelupdesarrollo.com/vsf-ontinyent/. L’acte tindrà lloc en la seu de la Confederació, en l’avinguda del Tèxtil, 22 – Centre de Negocis NC.

El director de Expansión i assessor estratègic de Level UP, Pablo Carcelén, explicarà durant la trobada com reenfocar l’activitat del negoci amb un pla de negoci. “La conferència mostra els tres errors comercials més freqüents i quins factors són crucials per a tancar amb èxit les vendes. Donarem a conéixer tècniques per a vendre, sobretot imports alts, perquè amb el coneixement adequat es poden sobrepassar els objectius marcats.”

COEVAL representa des de fa més de vint anys els interessos d’empreses de diferents sectors i poblacions per a potenciar l’activitat econòmica i social de la Vall d’Albaida. La seua aposta per la innovació ha originat, entre altres, l’agrupació en el Clúster INNOVALL de destacades empreses tractores de caràcter intersectorial, sent un model de referència per a l’aplicació de polítiques d’innovació i sostenibilitat en les empreses espanyoles. Participa en diferents fòrums nacionals, autonòmics, comarcals i locals.

Level UP ofereix un mètode formatiu inèdit per a pimes i autònoms, denominat “Las 9 Dimensiones Empresariales: único modelo de negocio avanzado para PYMEs”, que ensenya a gestionar totes les àrees d’un negoci. Presenta una línia d’estudi de desenvolupament de lideratge i una altra de gestió d’empresa, amb un enfocament pràctic que fa possible aplicar allò aprés immediatament. Des de finals del 2012, els seus cursos han comptat amb més de 6.500 assistents en diferents ciutats espanyoles. Per a celebrar aquests assoliments, durant la conferència es regalarà el llibre escrit pel fundador i CEO de Level UP, Carlos Delgado, “Pastilla Roja para tu negocio: Cómo ganar al menos 5.000 € al mes en cualquier negocio que elijas y ser más feliz”.

Font: COEVAL

Publicitat