COEVAL i CEV organitzen una jornada en la comarca sobre el tancament contable i fiscal del 2019

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. del Tèxtil 22-Centre de Negocis NC), celebrarà dijous que ve dia 28 de novembre a partir de les 16 h una Jornada titulada “El tancament comptable i fiscal 2019.Optimització de l’impost de societats. Planificació fiscal del patrimoni familiar” organitzada per COEVAL i CEV Comunitat Valenciana amb la col·laboració de Santonja Asesores.
La Jornada és gratuïta prèvia inscripció en el corresponent formulari on-line disponible en la web de CEV Comunitat Valenciana(cev.es) i serà presentada pel Secretari General de COEVAL, Vicente Donat. Comptarà com a ponent amb Jaime Santonja, Soci Director de Santonja Asesores. Jaime Santonja és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València i actualment és vicepresident de la comissió fiscal de la CEV Comunitat Valenciana i de la comissió de l’IVA del AEDAF(Associació Espanyola d’Assessors Fiscals). Ha desenvolupat en els últims anys labores de formació en diferents associacions empresarials i professionals en matèria comptable, fiscal i de gestió de l’empresa familiar.

En la Jornada es coneixeran tots els instruments comptables i fiscals que li permeten gestionar eficaçment el seu tancament fiscal, com fixar estratègies d’optimització fiscal, analitzar la situació fiscal dels socis de l’empresa familiar i planificar opcions de millora en la seua tributació i finalment saber quins assumptes fiscals són objecte de major control per l’Administració.

COEVAL i CEV Comunitat Valenciana, Organització Empresarial d’àmbit autonòmic en la qual està integrada COEVAL, acosten a la Vall D´Albaida informació empresarial de la màxima utilitat per als seus Associats, tal com fan des de fa molts anys, complint amb això amb un dels seus principis bàsics: tindre formades i informades a les Empreses, aproximant-los el coneixement d’aquells aspectes essencials que afecten les mateixes i que han de conéixer per al bon funcionament i la millora de la professionalització en aquestes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aquest dilluns ixen a la venda els xecs consum

Els xecs consum de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa …