COEVAL i CEV organitzen una jornada en la comarca sobre el tancament contable i fiscal del 2019

0

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. del Tèxtil 22-Centre de Negocis NC), celebrarà dijous que ve dia 28 de novembre a partir de les 16 h una Jornada titulada “El tancament comptable i fiscal 2019.Optimització de l’impost de societats. Planificació fiscal del patrimoni familiar” organitzada per COEVAL i CEV Comunitat Valenciana amb la col·laboració de Santonja Asesores.
La Jornada és gratuïta prèvia inscripció en el corresponent formulari on-line disponible en la web de CEV Comunitat Valenciana(cev.es) i serà presentada pel Secretari General de COEVAL, Vicente Donat. Comptarà com a ponent amb Jaime Santonja, Soci Director de Santonja Asesores. Jaime Santonja és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València i actualment és vicepresident de la comissió fiscal de la CEV Comunitat Valenciana i de la comissió de l’IVA del AEDAF(Associació Espanyola d’Assessors Fiscals). Ha desenvolupat en els últims anys labores de formació en diferents associacions empresarials i professionals en matèria comptable, fiscal i de gestió de l’empresa familiar.

En la Jornada es coneixeran tots els instruments comptables i fiscals que li permeten gestionar eficaçment el seu tancament fiscal, com fixar estratègies d’optimització fiscal, analitzar la situació fiscal dels socis de l’empresa familiar i planificar opcions de millora en la seua tributació i finalment saber quins assumptes fiscals són objecte de major control per l’Administració.

COEVAL i CEV Comunitat Valenciana, Organització Empresarial d’àmbit autonòmic en la qual està integrada COEVAL, acosten a la Vall D´Albaida informació empresarial de la màxima utilitat per als seus Associats, tal com fan des de fa molts anys, complint amb això amb un dels seus principis bàsics: tindre formades i informades a les Empreses, aproximant-los el coneixement d’aquells aspectes essencials que afecten les mateixes i que han de conéixer per al bon funcionament i la millora de la professionalització en aquestes.