23/07/2024 - 10:11
Més

  COEVAL i CEV celebren una jornada de novetats ficals per al 2018 en la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. del Tèxtil 22-Centre de Negocis NC), celebrarà dimarts que ve dia 6 de febrer una Jornada titulada “Novetats en matèria fiscal per a 2018. Anàlisi de les conseqüències dels nous reglaments aprovats. Reials decrets 1070 a 1075 de 29 de desembre de 2017”, organitzada per COEVAL i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana(CEV) amb la col·laboració de Santonja Assessores.

  La Jornada serà presentada pel Secretari General de COEVAL, Vicente Donat i explicarà com a ponent amb Jaime Santonja, Soci Director de Santonja Assessores. Jaime Santonja és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València i actualment és membre de la comissió fiscal de la CEV. Ha desenvolupat en els últims anys labors de formació en diferents associacions empresarials i professionals en matèria comptable, fiscal i de gestió de l’empresa familiar.

  En la Jornada s’analitzaran els canvis introduïts en el desenvolupament de la Llei General Tributària que afecten a recursos, inspeccions i recaptació. També s’exposaran les novetats fiscals que afecten a IVA , IRPF i IS.

  COEVAL i CEV, Organització Empresarial d’àmbit autonòmic en la qual està integrada COEVAL, acosten a la Vall D ́Albaida informació empresarial de la màxima utilitat per als seus Associats, tal com vénen fent des de fa molts anys, complint amb açò amb un dels seus principis bàsics: tenir formades i informades a les Empreses, aproximant-los el coneixement d’aquells aspectes essencials que afecten a les mateixes i que han de conèixer per al bon funcionament i la millora de la professionalització en les mateixes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -