21/07/2024 - 0:41
Més

  Ontinyent present a la Fira ITMA de

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat la participació d’empreses de la ciutat i la comarca a la Fira ITMA de Milà com “una oportunitat de seguir avançant cap a un futur cada volta més tecnològic” al sector tèxtil. El primer edil Ontinyentí feia estes declaracions aquest dimarts a les primeres hores de la seua visita a ITMA (International Textile Machinery Asociation) la fira de maquinària tèxtil, matèries primeres, teixits i confecció de major rellevància a nivell mundial, que està tenint lloc a la ciutat italiana.

  Jorge Rodríguez encapçala l’expedició de 26 persones organitzada dins el conveni d’impuls al Clúster signat per l’Ajuntament d’Ontinyent i ATEVAL, expedició a la que participen representats de fins a 12 empreses locals: Cañete SA, Casa Mediterranea, Cortadores Textiles, Cotoblau, Gonzalo Ferri, Manterol, MLS Textiles 1992, Megapunt, Nueva Textura, Recuperados Llácer, Textils Mora i Visdeltex, a les que s’ha sumat en Itàlia la també ontinyentina Grupo Enguitex Tèxtil.

  L’alcalde també visitava i donava suport a altres empreses de la zona que estan participant com a expositores de tecnologia a la fira italiana, com son Optron i Tacome: “Estem molt orgullosos de la participació en esta fira, que mostra la modernitat d’un sector que aposta per la innovaió i el medi ambient. El primer edil destacava la importància d’assistir a ITMA “tant pel que suposa de conèixer les noves tendències del sector, com també per gestionar contactes que puguen servir a les nostres empreses de cara a avançar cap aquest futur tan vinculat a la tecnologia”.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que accions com aquesta “parteixen de l’esforç que es va fer durant la pandèmia per impulsar el Clúster Tèxtil, dins les accions que empren l’Ajuntament per donar suport a la indústria, que és la major creadora de llocs de treball a la nostra ciutat”.

  El President d’ATEVAL-Vall d’Albaida, Rafael Lurbe, feia també una valoració molt positiva d’esta participació a Milà, “un desplaçament al que les empreses trauran molt de profit, i que ens ajuda a estar al dia no sols sobre la maquinària dels procesos de producció vinculats al tèxtil-llar, sinò també al tèxtil tècnics, circular, de punt, de filatura o d’acabats als processos”, assenyalava.

  ITMA, que se celebra des de 1951 a ciutats d’Europa i Xina, compta enguany amb més de 1300 expositors de 42 països que ocupen 12 pavellons del complex d’exposicions Fera Milà Rho. El lema de l’edició és “Pivotant cap a la transformació digital i la circularitat”, i compta com a novetat en aquesta edició amb un nou espai dedicat a estructures de reforç tèxtil per a materials compostos.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -